Moda
Jelena Petrović

Influencerica Jelena Petrović složila je odličan jesenski styling, a ovdje je i kultna Max Mara torbica

  • Naša influencerica Jelena Petrović na Instagramu je objavila vrlo originalan outfit, a svaki je komad poseban
  • Riječ je o novoj Weekend Max Mara kolekciji nastaloj u suradnji sa španjolskom dizajnericom i arhitekticom Patriciom Urquiolom
  • Dominiraju neutralne nijanse s tirkiznim naglascima, poput kultne Pasticcino torbice

Influencerica Jelena Petrović voli nositi elegantne modne komade i spajati ih u stylish kombinacije, što je pokazala i svojim posljednjim outfitom, gdje je cjelokupan styling s potpisom Weekend Max Mara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Bezvremenska elegancija i nosivost odlikuje i najnoviju Weekend Max Mara kolekciju za jesen/zimu 2022, Habito, koja je u posebnoj suradnju sa španjolskom arhitekticom i dizajnericom, Patriciom Urquiolom. Kolekcija Habito je spoj različitih jezika i vizija u kojoj je arhitektica i dizajnerica iz svojeg iskustva stvaranja multidimenzionalnih iskustva življenja predstavila kolekciju hibridnih komada koji vas obavijaju svojom udobnošću i osobnošću, baš poput doma.

Weekend Max Mara Habito kolekcija | Autor: Weekend Max Mara Weekend Max Mara prsluk od neoprena, (1423,18 kn); pamučna popelin tunika, (1920,17 kn); midi suknja od prošivene tkanine, (1920,17 kn)

U novoj kolekciji miješanju se različiti uzorci, boje i tkanine na reinterpretiranim kultnim Weekend Max Mara siluetama te siluetama inspiriranim tradicionalnim španjolskim odjevnim predmetima.

Weekend Max Mara Habito kolekcija | Autor: Weekend Max Mara Weekend Max Mara crne Chelsea čizme od janjeće kože, (2522,57 kn); Venezia Pasticcino torbica, (4856,89 kn)

Jelena nosi midi suknju od prošivene tkanine u smeđoj boji, pamučnu popelin bijelu košulju s dodatkom bež pletenih detalja na ovratniku i rukavima, prsluk od neoprena u kontrastnoj kombinaciji boje bjelokosti i bordo s tirkiznim rubom. Od modnih dodataka odlučila se za crne gležnjače od janjeće kože s malom potpeticom te tirkiznu Venezia Pasticcino torbicu. 

Svi komadi iz nove kolekcije mogu se pronaći na službenoj hr.weekendmaxmara.com stranici.

Jelena Marinović Možda vas zanima Našoj influencerici žene su "razvalile" inbox s upitima za ovu Zarinu haljinu Rubrika Moda Moda
Photo: @jelenamarinovic

Komentari 0