Moda

Imamo super vijest! Osvoji Rider natikače po želji i razveseli dečka, muža, brata ili prijatelja!

  • Svima omiljeno doba godine prava je prilika za uživanje u kupanju, izletima, dugim šetnjama uz more i ispijanju koktela na plaži, a kako bi ti ostatak ljeta bio još slađi, imamo malo iznenađenje
  • U suradnji s brendom Rider, miss7 jednu čitateljicu nagrađuje popularnim Rider natikačama po želji!
  • Tvoj zadatak je vrlo jednostavan - uključi se u nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i tagiraj muškarca kojeg želiš počastiti Rider natikačama!

Ako još uvijek nisi čula za Rider natikače, krajnje je vrijeme da to promijenimo. Brend Rider je ''začet'' u Brazilu, a lansiran je 1986. godine. Koliko je Rider obuća popularna u domovini, dovoljno govori činjenica da Brazilci ne nose natikače, već 'rajderke'. Rider obuća nisu tek sandale i natikače - one su stav! U ponudi brenda Rider možeš pronaći sandale, natikače i japanke koje su moderne, ali i udobne, zbog čega brend stječe sve više obožavatelja diljem svijeta.

Popularne Rider natikače obožava i glumac Marko Braić, zvijezda nove serije 'San snova', koju ćemo od jeseni imati prilike pratiti na RTL-u. Marko je nedavno na Instagramu s pratiteljima podijelio svoja dva omiljena ljetna stajlinga za dnevne i večernje prilike, a glavna zvijezda oba stajlinga trenutno najhot glumca su udobne i stajliš japanke i natikače s potpisom brenda Rider

S obzirom na to da su Rider natikače odnedavno dostupne i u Hrvatskoj, odlučili smo par Rider natikača iz najnovije muške kolekcije pokloniti jednoj miss7 čitateljici. Stoga, ako imaš na umu dečka, brata, tatu, muža ili prijatelja kojemu želiš pokloniti Rider natikače ili ih možda želiš osvojiti za sebe, uključi se u nagradni natječaj!

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje ove nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @riderhrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonila Rider natikače i napisati koji broj obuće nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te ju poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 20. kolovoza 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Goran Čižmešija