Moda

Ovaj brend natikača i japanki suvereno vlada modom gotovo četiri desetljeća, a novi modeli su apsolutni hit

Brend Rider je ''začet'' u Brazilu, a lansiran je 1986. godine i predstavlja još jedan od brendova Grendene asortimana. Brazilci ne nose natikače, već ''rajderke'' i to je samo jedan od dokaza trajne popularnosti ovog brenda. Rider obuća nisu tek sandale i natikače - one su stav! U ponudi brenda Rider možeš pronaći sandale, natikače i japanke koje su moderne, ali i udobne.

Kao ekološki osviješteni brend, Rider intenzivno radi na razvijanju novih održivih rješenja, što je svakako dodatan plus i razlog da ovo ljeto odabereš upravo Rider natikače ili japanke. 

Rider potiče individualno izražavanje, što znamo cijeniti kod brenda, a obzirom da podržavamo originalnost, u nastavku ti donosimo neke od naših ljetnih favorita iz muške kolekcije brenda Rider.

RIDER R1 ENERGY AD

Ove šarene ljepotice inspirirane su posterima i surfanjem, a za izradu motiva koristila se tehnika fototiska. Rider R! Energy AD su udobne japanke stvorene za odmor i opuštanje - u gradu, na bazenu ili na moru!

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER CAPE XVI AD

Zajaši valove u novim XVI AD japankama! Ključna značajka ovog modela je teksturirani potplat koji pruža maksimalnu potporu kralježnici i stopalima. Japanke imaju mekani Eva uložak od suhe pjene koji pruža neopisivu udobnost.

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER R1 STYLE AD 

Rider R1 Style praktične su i svestrane japanke koje će se s lakoćom uklopiti u svaki tvoj stajling. Dok izvana izgledaju vrlo jednostavno, s unutrašnje strane potplata krase ih crvene prugice koje im daju zanimljivu, tropsku notu. 

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER BAY XII AD 

Bay natikače imaju jedinstveni potplat koji nudi izvrsnu potporu zahvaljujući prepoznatljivom, mekanom Eva ulošku od suhe pjene, a posebno se ističu u masi zahvaljujući funkcionalnom dizajnu - s bočne strane imaju dvostruke otvore za protok zraka i napravljene su od vodootpornih materijala, zbog čega će se tvoja stopala manje znojiti.

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER SMASH AD

Anatomski uložak i jednostavno obuvanje ono su po čemu se ove natikače razlikuju od ostalih Rider natikača. Gumirani gornji dio daje im sportski izgled, no to ne znači da ih ne možeš uklopiti u svoje svakodnevne odjevne kombinacije. 

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER R LINE PLUS AD

Hrabar dizajn i oblik koji jamči udobnost najbolje opisuju R Line Plus natikače. Inspiracija za ove natikače bile su tenisice za trčanje, kako za vizualni, tako i za funkcionalni identitet. Udobni uložak s visokim reljefnim valovima pruža masažni učinak pri nošenju.

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER FREE SLIDE AD

Ako naginješ minimalističkim modnim komadima i preferiraš eleganciju, ovo su natikače za tebe. Rider Free natikače izrađene su od materijala koji se iznimno brzo pere i suši, a inspirirane su retro tenisicama za trčanje, s laserskim teksturama koje oponašaju njihovu građu. Krase ih kontrastne linije koje im, uz logo i natpis sa strane, daju moderan izgled.

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER FREE MIX II THONG AD

Rider Free Mix garantira udobnost i fleksibilnost zahvaljujući svom anatomskom ulošku. Dolazi s dva otiska na preklopu: jedan je inspiriran košuljama koje obično nose surferi, a drugi je kockasti otisak s puno osobnosti. 

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

RIDER SPIN THONG AD

Rider Spin japanke inspirirane su urbanim stilom koji je najviše ukorijenjen u skateboardingu, anajupečatljiviji elementi su gumeni potplat i određena jednostavnost u dizajnu, kao i otporni materijali od kojih su izrađene. Ove cool japanke možeš nositi u raznim prilikama i kombinirati ih s raznim odjevnim komadima. Podjednako dobro će se uklopiti uz cargo hlače, lanene bermude i donji dio trenirke.

 | Autor: Rider, Sport Vision Rider, Sport Vision

Rider natikače potražite na otocima na sljedećim lokacijama: u Zagrebu (Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East i Sport Way), u Sv. Križ Začretje (Roses Outlet), u Splitu (City Center one Split i Mall of Split), u Zadru (Supernova Zadar), u Trogiru (Marisa Trogir), u Varaždinu (Lumini), u Osijeku (Portanova), u Puli (Max City), u Poreču (4Seasons), na Krku (Capitol), u Biogradu na moru (Borsha & Takuin) te u Orebiću (Boutique Žiža i Ipanema).

Photo: Instagram @riderhrvatska