Native sadržaj
Marko Braić otkrio nam je svoje omiljene ljetne kombinacije, a jedan detalj se istaknuo

Marko Braić otkrio nam je svoje omiljene ljetne kombinacije, a jedan detalj se istaknuo

  • Glumac Marko Braić po cijele dane je na setu nove serije u kojoj glumi nogometaša i koja će se prikazivati na jesen 
  • Ipak smo ga uspjeli uloviti i zamolili ga da nam složi svoje omiljene ljetne stylinge za dan i večer, temeljeći ih na Rider japankama i natikačama
  • Markovi outfiti su na prvu jednostavni, ali jako promišljeni i sjajno složeni


Kakvu bi obuću surferi, ti zaljubljenici u valove, vjetar i slobodu pokreta naviše voljeli nosti? To su se sredinom 1980-ih zapitali u brazilskoj tvornici obuće Grendene i uskoro stvorili ljetnu sandalu koju karakterizira sloboda pokreta, lijep dizajn, stabilnost i totalna ugoda. Odmah je pokrenut brend Rider (jahač) čije ime reflektira osjećaj jahanja valova i avanturistički stil života te simobolizira slobodu i radost koju taj model ljetne obuće utjelovljuje. 

Od 1986. Rider je lansirao i niz drugih modela osim sandala uključujući natikače i japanke, ali nikad nije pristajao na kompromise što se tiče kvalitete izrade. Kombinacija stila, udobnosti i trajnosti odlikuje svaki par Rider obuće, a mekana tabanica s jastučićima, teksturirarni potplat koji sprječava klizanje na raznim vrstama podloga te čvrsto remenje koje prijanja uz nogu pružaju sigurnost na svakom koraku. 
Praktičnost, pak, nije oduzela estetiku Rider modelima, svake sezone lansiraju se nove kolekcije, kako one koje prate najnovije trendove, do onih klasičnih. 
 | Autor:

No, iako stvorene za brezbrižne dane na plaži, Rider obuća je također sjajan accessories za mnoge prilike. Da bismo to dokazali, dali smo zadatak najhot glumcu trenutka, talentiranom i zgodnom Marku Braiću, da složi svoju savršenu večernju i ljetnu kombinaciju uz Rider obuću. A kakav stil Marko najviše voli i u čemu se najbolje osjeća?
"Najbolje se osjećam u odjeći koja odgovara mom karakteru. A u posljednje vrijeme nastojim nositi što više prirodnih materijala", otkrio nam je glumac. 
Tako je Markova omiljena kombinacija za za vruće ljetne dane jednostavna i praktična, ali ipak živopisna i upečatljiva. Odabrao japanke Rider Strike, model s tankim remenjem sportskog stila, bermude s uzorkom i narančasti T-shirt. Bez gomilanja detalja, jednostavno, ali ipak ga morate zapaziti. Lajkamo!  
U svoj, pak, najdraži večernji ljetni outfit, Marko je uklopio elegantne Rider Speed natikače koje odlikuje nosivost i udobnost zahvaljujući fleksibilnom remenu i anatomskom potplatu. Ovaj model je također toliko versatilan i lako se uklapa u razne stilove – od beach lookova do onih večernjih, a Marko ga je sjajno upario s majicom na pruge i klasičnim sivim hlačama. Outfit koji, moramo priznati, savršeno pristaje zgodnom glumcu.     
 | Autor:

Morali smo pitati Marka kakvo je iskustvo koračati u Rider obući, a brzo je odgovorio: "I Rider japanke i sliderice su udobne, noga u njima čvrsto prijanja i lako ih mogu kombinirati i za dnevne i večernje kombinacije".
 | Autor: Rider natikače potražite na otocima na sljedećim lokacijama: u Zagrebu (Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East i Sport Way), u Sv. Križ Začretje (Roses Outlet), u Splitu (City Center one Split i Mall of Split), u Zadru (Supernova Zadar), u Trogiru (Marisa Trogir), u Varaždinu (Lumini), u Osijeku (Portanova), u Puli (Max City), u Poreču (4Seasons), na Krku (Capitol), u Biogradu na moru (Borsha & Takuin) te u Orebiću (Boutique Žiža i Ipanema).

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0