Moda

Imamo hit: bijela Zarina choker haljina bit će, izgleda, posvuda po Instagramu. Tko ju već nosi?

  • Prvo nam je za oko nam je zapela na voditeljici Anji Alavanji Viljevac koja ju je odjenula prije nekoliko dana u zagrebačkom hotelu Esplanade na event brenda Swedish Collagen
  • No, evo je na još pokojoj influencerici, a predviđamo da pravi bum tek slijedi
  • Riječ je se o bijeloj mini choker haljini pristupačne cijene, a uistinu posebnog dizajna modne kuće Zara

Već smo pisali o bajnoj haljini Maje Šuput koju je za nju, baš za predstavljanje linije proizvoda Swedish Collagen na Oleandar terasi specijalno kreirao Marko Grubnić i u kojoj je Maja zasjala, međutim bilo je tu još mnogo lijepih haljina. Za oko nam je zapela i jedna Zarina koja je, čini se, potencijalni hit jer smo ju već spazili na nekoliko poznatih dama. 

Na događanju u Esplanadi nosila ju je voditeljica Anja Alavanja Viljevac. Riječ je o bijeloj mini choker haljini, a na storiju se našalila kako nije jedina jer je istu zamijetila na još jednoj gošći.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Ana Mišćević i Anja Alavanja Viljevac

Izgleda da se povijest ponavlja. Svako toliko iskoči neki komad za koji se onda pomame brojne žene - sjećaš li se Zarine žute voluminozne haljine koja je početkom ljeta bila posvuda? Moglo bi se to dogoditi i s ovim bijelim modelom. Za početak, mi smo istu haljinu uočili i na srpskoj influencerici Anastasiji Grujić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Kratka bijela haljina s ravnim izrezom i otvorenim ramenima izvrsno ističe vitku liniju, ali i preplanuli ljetni ten. Zanimljivost haljine proizlazi iz, onoga što se gledajući sprijeda, čini kao marama zavezana oko vrata, međutim kada haljinu vidimo s leđa shvaćamo kako je šal zapravo sastavni dio haljine koji se s njom spaja sa stražnje strane. 

 | Autor: Zara Zara Kratka choker haljina

Cijena 399,90 KN/53,08 EUR

Photo: None

Komentari 0