Moda
Jelena Petrović

I domaće influencerice na plažu nose cekere - donosimo sve atraktivne modele koje su odabrale

Odlazak na plažu ne prolazi bez nekog modela torbe u koji nam stanu sve sitnice koje možemo zatrebati prilikom uživanja u suncu i moru, od kupaćih kostima, kreme sa zaštitnim faktorom, ručnika i šešira, do voća i boce vode. Da sve to, i još koju stvarčicu spremimo, potrebna nam je i veća torba, a uz platnene modele, uvijek se nekako najviše ističu cekeri. 

Razne modele ovih pletenih torbi ovog su ljeta odabrale i domaće influencerice, a mi smo izdvojile nekoliko modela od kojih se na plaži ne odvajaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Jelena Petrović na Braču je nosila Twinsetov duguljasti model cekera u bež i smeđoj kombinaciji boja, s prepoznatljivim logom brenda. Kombinirala ga je uz smeđi kupaći kostim te prugastu košulju. Twinsetov model cekera možemo pronaći na Zalandu, po cijeni od 181,90 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Paula Sikirić i Lidija Lešić obje su odabrale novi model s potpisom domaćeg brenda Krie Design, koji je dio njihove ljetne kolekcije Summer Getaway. Pleteni ceker dolazi s dodatkom platnenih detalja koje možemo odabrati u više nijansi, poput crne, narančaste, tirkizne ili maslinasto zelene, a dostupan je po cijeni od 250 eura.

Možda vas zanima Bojana Gregorić izgleda sjajno u narančastoj haljini koju sad lovimo na veeelikom sniženju! Rubrika Moda Moda

Sonja Kovač na plažu nosi trendi Jacquemusov 'čupavi' model Le panier Soli Raphia, izrađen od rafije te s dodanim kožnim detaljima u krem nijansi. Le Panier Soli Raphia isprepletena torba na mytheresa.com može se kupiti po cijeni od 440 eura, a dostupna je i s detaljima od kože u smeđoj boji.

Donna Lugonja Petković odabrala je vrećasti model brenda Freya Design, s velikim logom brenda na prednjoj strani u smeđim nijansama. Traženi model od isprepletene rafije je trenutno rasprodan, no uskoro se očekuju obnove zaliha, a ceker je inače dostupan po cijeni od 150 eura te i u crnoj boji sa smeđim logom.

Prada Galleria torba Možda vas zanima Ova Prada torbica komad je u koji se isplati uložiti, a ovog ljeta dolazi u 8 limitiranih verzija Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @jelenamarinovic

Komentari 0