Moda

Bojana Gregorić izgleda sjajno u narančastoj haljini koju sad lovimo na veeelikom sniženju!

Dugo nismo Bojanu Gregorić Vejzović ugostili u našoj modnoj rubrici i to neopravdano - jer njezini su stajlinzi bez iznimke izvrsni. A ovom s dubrovačkih zidina i skala bilo nam je nemoguće odoljeti. Vesela Bojana (iako se u objavi oprašta od Dubrovnika) u još veselijem outfitu predstavlja sve ono kako se ljeti želimo osjećati - i izgledati.

Vedra boja i divan kroj haljine donose najviše zasluge za to, barem što se tiče odjeće koju je glumica odabrala premda skidamo kapu i ovom veeelikom cekeru i sandalama u stilu Valentino Rockstud ravnih sandala.

Riječ je o haljini od popelina iz Zare koja ni prvotno nije bila preskupa, a sada joj je cijena još i snižena na 25,99 eura. Midi dužine, izrađena je od prirodnog pamučnog materijala što je idealno za ljeto kad se ne želimo dodatno znojiti zbog sintetike na sebi. Ima ravni četvrtasti izrez na dekolteu i široke naramenice što ju čini "pristojnijim" komadom koji ne otkriva puno kože u gornjem dijelu tijela.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara. Narančasta haljina od popelina (25,99 eura)

Ono što ju čini doista prekrasnom i romantičnom je voluminozni donji dio. I naravno boja, šarmantna žuto-narančasta - nema boje koja bolje utjelovljuje ljeto od ove. No svemu tome unatoč, možda bi nam ova haljina i promakla u mnoštvu ponuđenih na Zarinoj stranici. Zato nam baš dobro dođe kad neki komad, s puno stila odjene netko poput Bojane. Pa onda shvatimo ljepotu i nekog sasvim jednostavnog komada...

Zara laneni komplet Možda vas zanima U ovom kompletu iz Zare spojeni su udoban lan i predivna neutralna boja Rubrika Moda Moda

A Bojani vidimo da su joj žarke ljetne boje dosta drage ovog ljeta. Evo još jednog primjera iz Dubrovnika...

 

Photo: Instagram@bojana.g.v

Komentari 0