Moda
Adriana Ćaleta-Car

Adriana Ćaleta-Car uz Loewe torbu nosi kukičanu haljinu iz Zare koju možemo uloviti na odličnom popustu!

  • Adriana Ćaleta-Car ljubiteljica je ženstvenih trendi komada, a za odlazak na plažu također bira takve modele haljina
  • Ovog puta riječ je o crno-bijelom modelu haljine iz Zare, koji je kombinirala s Loewe cekerom
  • Predivna kukičana haljina sad je i dostupna i po sniženoj cijeni!

Nakon što je nedavno nosila narančastu pletenu rupičastu haljinu i bež Loewe ceker, Adriana Ćaleta-Car svojoj je kolekciji Loewe pletenih košara torbi dodala još jedan model, u crno-bijeloj boji, a u istoj je kombinaciji boja odabrala i dugu haljinu od kukičanog pletiva.

Crochet haljine ove su sezone vrlo popularan model koji svakom ljetnom outfitu daje ženstveni retro štih, a osim na plažu, preko kupaćeg kostima, mogu se nositi i u drugim dnevnim prilikama, ali kao i opcija za večernji izlazak. 

Možda vas zanima Hailey Bieber nosi tri 'ružna' trenda u jednom outfitu. Sad nam je ipak malo previše... Rubrika Moda Moda

Uska crna crochet haljina s bijelim detaljima Adriani je savršeno pristajala, a nosila ju je uz novi model Loewe košara torbi, bijele japanke i crne sunčane naočale mačkastih okvira. 

Zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. kukičana haljina, (sad 19,99 eur)

Budući da je u većini trgovina počelo sniženje pa tako i u Zari, haljina koju nosi Adriana tako je sada dostupna po sniženoj cijeni od 19,99 eura, a još uvijek su dostupne sve veličine!

Dora Martinović Možda vas zanima Hrvatice ga vole: Dora Martinović nosi sunčano žutu haljinu popularnog brenda koji je otvorio dućan u Zagrebu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0