Moda
Loewe torba od rafije

Loewe je kolekciji dodao nove modele pletenih torbi, u više boja i veličina. Već postaju hit

  • U kolekcijama modnih brendova sve je više dodataka koje želimo nositi ove ljetne sezone
  • I Loewe je svojim obožavanim 'košarama' od rafije dodao nove chic modele 
  • Jednostavni i praktični, dolaze u nekoliko veličina i boja i sigurni smo da će se ubrzo naći na brojnim Instagram profilima

Dok nestrpljivo (stvarno nestrpljivo, dosta je ove kiše!) iščekujemo ljeto, polako možemo početi obnavljati ljetnu garderobu, a proljetne outfite osvježiti novim modnim dodacima, poput pletene 'košara' torbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Nezaobilazan ljetni model, izrađen od isprepletenih niti rafije, može se pronaći u kolekcijama većine high street, ali i dosta dizajnerskih brendova, a pletene torbe jednog luksuznog brenda posebno su privukle pažnju modnih insajdera te su među najdražim dodacima već nekoliko sezona. Riječ je naravno o Loewe pletenim torbama, jednostavnom i praktičnom modelu koji nakon prvotnog uspjeha, svake godine dobije redizajn te ubrzo postane dijelom obavezne ljetne garderobe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Nove Loewe košare dio su Paula's Ibiza kolekcije, koja se i ove sezone vraća kako bi upotpunila naše trenutke na predivnom ljetnom suncu. Svestrani modeli s ručno rađenim detaljima dio su prekrasne opuštene ready-to-wear kolekcije, a dolaze u tonovima oker žute i svježe proljetne zelene te neutralnim bež, bijelim i crnim bojama. Također, dostupne su i u tri veličine, a mali i srednji model uz dvije kratke ručke ima i dugi kožni remen za nošenje preko tijela.

Možda vas zanima Piccolin Portofino upravo je postao još profinjeniji: Ovo mi zovemo savršenom ljetnom torbom! Rubrika Moda Moda

Torbe su ručno izrađene od prirodnih vlakana rafije i listova iraca palme. S prednje strane svaki model krasi veliki logo brenda u crnoj ili bijeloj boji. 

Mini model dostupan je po cijeni od 850 eura, za srednji je potrebno izdvojiti 1200, dok se ona u najvećoj veličini prodaje po cijeni od 1500 eura.

Loewe torba od rafije | Autor: Instagram @yukiko_kh Instagram @yukiko_kh Loewe torba od rafije

U nastavku izdvajamo nove modele Loewe torbi od rafije, koje nam, ako smo u potrazi za novom ljetnom torbom, mogu poslužiti kao odlična opcija za investicijsku kupnju klasičnog modnog dodatka koji će uvijek izgledati chic.

Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe mala torba od rafije s logom, (850,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe mala torba od rafije s logom, (850,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe mala torba od rafije s logom, (950,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe mala torba od rafije s logom, (850,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe srednja torba od rafije s logom, (1200,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe velika torba od rafije s logom, (1500,00 eur) Loewe torba od rafije | Autor: Loewe Loewe velika torba od rafije s logom, (1500,00 eur)

Možda vas zanima Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima Rubrika Moda Moda


 

Photo: Loewe

Komentari 0