Moda

Hrvatski brend Clés oduševio nas je pernatim modnim dodacima koji u trenu mijenjaju izgled odjeće

  • Jedan od najpopularnijih trendova današnjice, posebno u ovo doba godina je perje
  • Neki ga obožavaju, neki mrze, ali nitko ne ostaje ravnodušan na njega
  • Ovaj jedinstveni dodatak daje notu elegancije, profinjenosti i dramatičnosti svakoj odjevnoj kombinaciji, a mi smo pronašli predivne furlet's s potpisom domaćega brenda Clés koji donosi savršen način da u novu godinu uđemo sa stilom

Perje je od davnina bilo simbol prestiža i statusa. Danas se uklopilo u svaki stil odjeće i obuće, a u ovom ga periodu godine volimo više nego inače. Da perje može biti savršen modni dodatak, dokazuje hrvatski brend Clés koji volimo zbog jednostavnih, a efektnih stvari - furlet's su izvrstan primjer! Dolaze u 6 boja (bijeloj, crnoj, ljubičastoj, narančastoj, plavoj i zelenoj) te daju novogodišnji čar običnome outfitu. 

Možda vas zanima Izabrali smo najljepše haljine u kojima nećeš proći nezapaženo Rubrika Moda Moda

 | Autor: cles.hr cles.hr Foto: cles.hr/ Furlet's (31,85 €)

Furlet's 

Clés je hrvatski modni brend koji je 2020. godine osnovala mlada zagrebačka dizajnerica i kostimografkinja Marija-Izabela Pavliša. Njegove glavne značajke su održivost, kvaliteta, jednostavnost i pažljivo odabrani materijali, a cilj mu je osmisliti odjeću koja modernoj ženi pruža udobnost, eleganciju i samopouzdanje. Nas je oduševila njihova zimske kolekcija, a posebno furlet's od nojevog perja koje ne viđamo tako često, a podižu svaku odjevnu kombinaciju na višu razinu i vrište novogodišnje raspoloženje. 

 | Autor: cles.hr cles.hr Foto: cles.hr / Furlet's (31,85 €)

Bez obzira biraš li klasiku poput crne i bijele, ili ćeš se pak odvažiti za ljubičastu i narančastu, ovaj modni detalj neće ostati neprimijećen!

 | Autor: cles.hr cles.hr Foto: cles.hr / Furlet's (31,85 €)

 | Autor: cles.hr cles.hr Foto: cles.hr / Furlet's

Možda vas zanima Pronašli smo stylish baršunaste komade uz koje ćete zablistati na najbolji mogući način Rubrika Moda Moda
Photo: cles.hr

Komentari 0