Moda

Izabrali smo najljepše haljine u kojima nećeš proći nezapaženo

  • Službeno se nalazimo u najglamuroznijem mjesecu godine, a to znači da je naša odjeća poprimila puno šljokica i raskošnih tekstura
  • Bez obzira na to radi li se o blagdanskim proslavama, eventima ili možda zimskim vjenčanjima, glamurozni outfiti koji privlače poglede pravi su odabir
  • Iako volimo eksperimentirati s različitim krojevima i dizajnerskim rješenjima, haljine su provjereno dobra opcija kojoj se uvijek rado vraćamo

Ako bismo za jedan odjevni predmet morali reći da se nalazi u ormaru svake žene, vrlo vjerojatno bismo izdvojili haljine. Sigurni smo da i ti imaš svoje omiljene modele, ali složit ćeš se s nama kako nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu i kolekciju upotpuniti s još pokojim stylish ulovom. Naime, već dugi niz godina C&A pokazao se je kao omiljena modna stanica kada je riječ o glamuroznim haljinama, pa iznimka nije niti aktualna kolekcija.

Model koji nam je posebno ukrao pažnju dolazi u petrolej zelenoj nijansi, a radi se o maxi haljini slip kroja. Haljina je upotpunjena sa suptilnom čipkom koja je smještena na gornjem dijelu te se lagano proteže na predio struka i tankih naramenica. Na taj način kreirana je, istovremeno elegantna i senzualna estetika, koja u kombinaciji sa svilenkastim materijalom, ovaj model čini glamuroznim komadom koji nas asocira na staro doba Hollywooda.

 | Autor: Naravno, ne smiješ zaboraviti na detalje, a mi predlažemo da to budu decentne naušnice ili tanja ogrlica jer ne želimo da dodaci preuzmu glavu ulogu u ovom stylingu. Što se tiče torbe i cipela, C&A ima sjajne opcije. Jednostavne cipele na block petu u crnoj boji svakako će biti zanimljiv twist, a od torbi glasamo za jednostavan veći pismo model s crnim štrasom koji možeš nositi na ramenu jer je dolazi s elegantnim minimalističkim lancem.

Osim zelenog modela, C&A ima još pregršt izbora. Cut-out elementi već su duže vrijeme veliki hit, a radi se o izrezima koji nerijetko otkrivaju predio struka. Modeli koji nam se sviđaju iz aktualne ponude brenda dolaze u efektnoj ljubičastoj ili pak srebrnoj nijansi, a obje haljine obogaćene su nezaobilaznim šljokicama. Ove haljine idealno se kombiniraju s čizmama preko koljena ili pak klasičnim salonkama. Nadalje, možeš birati između još slip varijanti, kao što je divan plavi model lagano zvonolikog kroja, a materijal koji također savršeno opisuje blagdansko razdoblje je i baršun. Zeleni mini model haljine s naglašenim ramenima osvojit će te na prvu, a dodatno ga možeš začiniti s nešto upadljivijim nakitom ili kontrastnim bojama čarapa - žarko crvene bi bile idealan odabir.

Kao detalj koji će svakoj kombinaciji pružiti „ono nešto“, istaknut ćemo duge crne kožne rukavice. Ovaj profinjen i iznimno chic dodatak tvoj styling učinit će prepoznatljivim i drugačijim, pa želiš li se poigrati sa zanimljivim detaljima, upravo smo ti dali odličnu ideju. 

U nastavku potraži neke od najljepših haljina i detalja za party sezonu iz aktualne C&A ponude, a cijelu ponudu možeš pogledati na službenoj stranici!

Photo: C&A

Komentari 0