Moda

Pronašli smo stylish baršunaste komade uz koje ćete zablistati na najbolji mogući način

  • Kada je riječ o modi, ništa ne opisuje blagdansko razdoblje tako dobro kao baršun
  • Ovaj raskošni materijal svaki odjevni predmet čini za nekoliko stepenica glamuroznijim, stoga nije čudno da je upravo on jedan od omiljenih odabira
  • Bogatstvo tekstura i boja, baršunaste komade čini posebnima, zato ako još uvijek nisi, pravi je trenutak da upotpuniš kolekciju

Baršun se proizvodi od pamuka, svile ili sintetičkih vlakana. Proces proizvodnje uključuje poseban tretman tkanine brušenjem, a sve s ciljem postizanja karakterističnog glatkog izgleda. Upravo je mekoća jedna od ključnih odlika baršuna jer jednom kada dotaknete ovaj materijal, osjetit ćete nježnost i ugodnost na koži. Također, baršun je istovremeno i vrlo senzualan te profinjen, pa je bez razmišljanja riječ o bezvremenskom modnom odabiru koji će dodatno upotpuniti tvoj stil i naglasiti posebnost.

Zahvaljujući svojoj glatkoj površini, baršun odiše luksuzom koji dodaje sofisticiranost svakom komadu odjeće ili modnom dodatku, a upravo smo takve modele pronašli u aktualnoj C&A ponudi. Kao „must have“ odabir istaknuli bismo divno baršunasto odijelo u smaragdno zelenoj boji. Naime, klasičan kroj hlača i sakoa, idealan je odabir voliš li zablistati u kombinacijama koje su sinergija klasične i trendi estetike.

Odijelo kao sinonim odvažnosti, u baršunastoj verziji poprimilo je nježniju modnu notu, ali ostavlja jednako snažan dojam. Mi glasamo za to da ispod sakoa imaš tek bodi u boji kože koji se neće niti vidjeti jer će sako odlično izgledati zakopčan, no ako ga ipak želiš nositi na drugačiji način, predlažemo da se odlučiš za jednostavan top u formi korzeta. Naravno, tu su i neizostavni detalji. Odlučiš li se ovu kombinaciju upotpuniti s popularnim dodatkom ruža-broša, neće ti biti potreban dodatan nakit, eventualno decentne naušnice. No, preskočiš li ružu, svakako biraj dojmljiv, šljokasti nakit koji savršeno pristaje baršunastim komadima.

 | Autor: Isto tako, torbica koja će se sjajno uklopiti u ovu kombinaciju je jednostavan model za na rame koji je u C&A varijanti upotpunjen suptilnim crnim štrasom, a srebrne blago šljokaste gležnjače izvrstan su odabir obuće.

Nadalje, osim ovog odijela, C&A ima još komada koje možeš nositi kao komplet. Primjerice, mini baršunasta suknja i majica u crnoj boji naglasit će tvoju ženstvenost i siluetu, a budući da su čarape u boji s fokusom na crvenu boju ove sezone nezaobilazan detalj, sugeriramo da se odlučiš za taj smjer. Crvena je za one hrabre, ali lijepo će izgledati i bordo varijanta ili pak zagasito zelena. Također, nisu isključene niti zanimljive čarape s uzorcima. U ponudi se može pronaći i klasična baršunasta haljina u zelenoj boji koja je super za sve svečane zimske prigode jer se s lakoćom prilagođava različitim stilovima odijevanja. Upotpuni je s ključnim detaljima koje voliš nositi, a ovaj model, osim s cipelama na petu, dobro se kombinira i s ravnim modelima.

U galeriji potraži još nekoliko stylish baršunastih komada iz C&A asortimana, a na službenoj stranici čeka te cijela ponuda!

Photo: C&A

Komentari 0