Moda

Hrvatice pokazale da i hlače mogu biti seksi

Za razliku od prve večeri Bipa Fashion.hr-a kada su nas zvijezde stvarno oduševile svojim stylinzima, na drugoj večeri kao da se nisu previše trudile. Ipak, nama su u oko upale dvije dame koje su fantastično izgledale i zaista se izdvajale iz gomile. To su Jelena Perčin i Petra Kurtela. Obje su imale jednu zajedničku crtu, a to je doza maskuliniteta u odjevnim kombinacijama, no sasvim prava doza koja je svejedno odisala ženstvenošću.

Jelena se odlučila na kombinaciju hlača i košulje bez rukava koja je se u struku širila u zvono. Look je kompletirala salonkama sa zmijskim printom, a frizuru je, u skladu s ovom minimalističkom kombinacijom, „pospremila“ u urednu nisku punđu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Petra se odlučila na ljubičasti eNVy room kombinezon s efektnim gornjim dijelom peplum kroja te jednako efektnim prozirnim dijelom na predjelu grudi. Look je zaokružila bež salonkama i torbom u istoj boji, a i ona se kao i Jelena, odlučila na urednu nisku punđu. Ipak, ona  je odabrala nešto nehajniju verziju ove frizure pa je pustila dva pramena neka padaju sprijeda.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Jelena i Petra su shvatile da pravi seksepil ne leži u količini kože koju pokažete nego u sofisticiranosti kombinacije koju nosite.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0