Moda

Hm, je li ovo jedan od upitnijih komada koje nosi JLo?

Visoke čizme usred ljeta? To može samo Jennifer Lopez (i još pokoja diva), ali ovoga je puta modno podbacila!

Nakon proslave 49. rođendana na Bahamima, pjevačica se vratila u New York i odmah sve šokirala svojim modnim odabirom. Snimljena je prilikom odlaska na radijsku postaju Z-100, a svojim je stajlingom ova latino diva privukla znatiželjne poglede prolaznika i fotografa, naravno! 

Ok, priznat ćemo joj da dobro prati trendove, samo ne u najboljoj izvedbi. Naime, pjevačica je nosila predimenzioniranu bijelu košulju brenda Poiret (samo bijelu košulju!) i traper čizme (ne traperice, čizme!). Ali moglo bi se reći kako su joj u ovom outfitu čizme igrale ulogu traperica. I to prilično loše.

Možda vas zanima Kako to da Jennifer Lopez ne stari? Razlog će te razveseliti! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Getty Images Getty Images

Riječ je o čizmama u špic koje potpisuje talijanska modna kuća Versace, a dio su nove kolekcije za 2019. godinu. I sama kuća pohvalila se na svom Twitteru fotografijom latino zvijezde u njihovim čizmama.

JLo je cijeli stajling nadopunila i upečatljivim dedacima, koji također nisu mogli proći nezamijećeno. Uz upečatljivi zlatni nakit, među kojim je i lančić s njezinim imenom, pjevačica je iskombinirala i Chanel velike sunčane naočale te Hermès Birkin torbicu, čija je cijena vrtoglavih 30 tisuća dolara (oko 190 tisuća kuna). 

Možda vas zanima 5 modela traperica za sve cure kojima je dosadio skinny jeans Rubrika Moda Moda

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0