Stars

Kako to da Jennifer Lopez ne stari? Razlog će te razveseliti!

Znaš kako kaže slavna Google pošalica: "Od 1993. do 2018. je prošlo 25 godina. Ili u svijetu Jennifer Lopez 5 minuta". I moramo priznati, ovo ni niti nije šala, jer Jennifer nas je i na nedavno održanoj gala večeri magazina Time jednostavno oduševila svojim nastupom i pojavom na crvenom tepihu. Koji su razlozi njezine vječne mladosti?

Beyonce, Britney, Lady Gaga, Madonna su redom imena koja ti prva padnu na pamet kad tražiš asocijaciju na riječ diva. No, kada ti netko kaže latino diva, samo je jedna - Jenny from the block. I doista, ova 48 - godišnjakinja izgleda  fantastično baš kao i u dvadesetima, a sve može zahvaliti svom super discipliniranom načinu života. Jučer je opet zablistala u haljini koja malo toga ostavlja mašti, a nama i dalje nije jasno - KAKO? Proučili smo malo njezin životni stil i došli do rezultata Jenine vječne mladosti:  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

1. Ne pije alkohol i kavu i ne puši
Savršeno zategnutu kožu Jennifer Lopez može zahvaliti discipliniranom načinu života. Točnije, nikad nije bila pušač, a u brojnim intervjuima ističe štetnost alkohola i kofeina koji mogu djelovati pogubno na kožu. Draga J.Lo, zar baš nikada ne poželiš popiti času vina?!

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

2. Nikad ne gladuje. Zapravo, jede dosta (to je taj razlog koji će te razveseliti, kao što smo i rekli)
I za vrijeme glavnih obroka i ručka, Lopez ne gladuje nego jede puno proteina i povrća. Ujutro proteinski shake, zatim povrtna salata i losos, a za večeru piletina/svinjetina u kombinaciji s kvinojom. Ova žena doista jede masti, a to se vidi i na po njezinoj putenoj figuri koja je kombinacija masnog tkiva i mišića. Kaže se da žene nakon 40. biraju ili održavanje lica ili trbuha; no J. Lo očito može sve imati; i savršeno tijelo i mladoliko lice. Za boostanje organizma ženskim hormonom estrogenom (zbog kojeg i imamo obline) dobro je pojesti sušeno voće, sjemenke lana, grahorice, grašak i sve izvedenice soje. Zašto nema pretjeranu želju za slatkim? Od tolike količine proteina koju u danu konzumira, jasno!

3. Izbjegava sunce
Dobro, po ovoj temi ne trebamo previše kopati. Jennifer je Latinoamerikanka i logično je da joj je koža tamnija. Ako se baš nikako ne želiš odreći sunčanja, postupna priprema kože na sunce je nužna. Korištenje visokog SPF i povremeni odlasci u solarij su bolja kombinacija nego pokušaj instant sunčanja na plaži ili bazenu koje može loše završiti (čitaj: nitko ne želi biti crven kao rak). Ako nisi fan sunčevih zraka, onda bolje za tebe. Neizlaganje Suncu = koža bez bora!  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Zaviri u super luksuznu kuću Jennifer Lopez Rubrika Stars Stars

4. Redovito vježba 
Ipak, veliku količinu proteina koju Jennifer Lopez unese u danu se isto tako mora i potrošiti. Njezina trenerica je slavna Tracy Anderson i ništa manje popularan među slavnima David Kirsch. Kirsch je jednom prilikom izjavio kako se "fokusiraju na njezine prirodne obline koje onda razrađuju". Neizostavni su čučnjevi, trbušnjaci i  marinci uz kickboxing. Anderson kaže da Jennifer nekad vježba s bućicama od kilograma (dakle, moguće je uz tako malu težinu postići rezultate), a kombinira ih s core vježbama. I ne zaboravimo, Jennifer Lopez pleše. I to puno!

4.Vježba trbušne mišiće
Kao svaka žena s oblinama, Jennifer je svjesna kako će se sva mast taložiti na nogama i guzi. Zato je odlučila trbuh učiniti najfit dijelom svog tijela. Puno trbušnjaka, vježbanje s pilates loptom i trakama su trbušnim mišićima Jennifer Lopez dali kultni status. Ako si i ti sretnica koja ima bokove, sjeti se da ćeš uvijek imati ravniji trbuh koji možeš dovesti do savršenstva uz minimalnu muku!  | Autor:

5. Ne tulumari previše i spava. Puno spava!
Ova disciplinirana latino diva voli spavati: I to ne malo. Iako svi mislimo kako je optimalno spavati 8 sati, Jennifer Lopez kaže kako je joj je 8 sati minimum. Naime, Jennifer Lopez nekad spava i po 10 sati!.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0