Moda

5 modela traperica za sve cure kojima je dosadio skinny jeans

Već godinama nosimo klasične skinny traperice jer nikad ne razočaraju i uvijek su IN, ali u posljednje vrijeme primjećujemo vladavinu različitih modela traperica kojima svakako treba dati priliku

Znaš li da postoji cijeli svijet trapera u koji tako rijetko zalazimo? Najčešće se držimo svojih uobičajenih skinny traperica i gotovo nikada ni ne dajemo priliku drugim modelima. Međutim, u 2018. godini dogodio se zanimljiv modni obrat - skinny traperice su u potpunosti pale u drugi plan, a modni brendovi sve više lansiraju šire, opuštene modele. U nastavku donosimo 5 traper modela kojima svakako trebaš dati priliku ako su ti tvoje skinny traperice već malo dosadne...

Mom jeans

Bit ćemo kratke i brze: mom jeans su nove skinny jeans! Biraj model visokog struka, lagano cropped tako da završavaju poviše gležnjeva, a što se tiče boje - možeš odabrati doslovno bilo koje. Mom jeans su udobne i suprotno uvriježenom mišljenju - jako laskaju ženskoj figuri. 

 

Objavu dijeli Natalia (@nataliakurda)

Trapez

Ništa, ponavljamo NIŠTA, neće učiniti tvoje noge toliko vizualno izduženima kao par visoko-strukiranih trapezica. Možeš ih nositi i na ravne cipele i tenisice, ali kad ih želiš podići na viši modni nivo - svakako ih kombiniraj s visokim potpeticama jer ćeš tek tada vidjeti koliko trapezice izdužuju noge. 

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Cigareta kroj

Traperice ravnog kroja izgledaju super opušteno, a i jako su udobne! Možeš čak i neopterećeno zarolati nogavice na njima, što trendi cure diljem svijeta jako vole. Ovaj model traperica jako je popularan među modnom elitom, a super stvar je i to što se mogu nositi i u casual, ali i u super fancy varijantama. 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Široke kratke nogavice

Visoki struk i široke, cropped nogavice potpuno su nov model traperica koji nam je jako brzo uvukao u srca i ormare. Idealne su za one dane kad ne želiš, ali ipak želiš odjenuti traperice. Pogotovo u ove vruće dane i mjesece kad nam je nezamislivo uvlačiti se u skinny traperice - široke nogavice su totalan HIT! 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Kick flare

Poigravanje sa siluetama i proporcijama generalno je jedna od omiljenih stvari koje nam moda nudi. Kick-flare traperice su upravo pravi primjer toga! Savršeno će pristajati gotovo svim oblicima ženskog tijela i izgledaju dobro u kombinaciji - sa svime! Za poslovne prilike možeš ih kombinirati uz košulju i sandale na petu, a uz obični t-shirt i tenisice idealna su opcija za vikend izlet u prirodi. 

 

Objavu dijeli Netti Weber (@nettiweber)

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!