Moda

Hermés Oran natikačama popularnost ne pada, a njihov duplić sada ima i Lidl: Cijena je prava lidlovska

  • Hermés Oran natikače u posljednjih su nekoliko godina postale jedne od najpopularnijih na svijetu i u svojoj ih kolekciji želi imati baš svaka trendseterica
  • S obzirom na njihovu popularnost, ali i cijenu koja je prilično visoka, nema tko ih nije iskopirao i vrlo slične modele ponudio po znatno nižoj cijeni
  • U moru tih brendova, sada se našao i Lidl u kojemu smo pronašli Oran duplić i to u dvije boje 
  • Pročitaj također: Oran natikače godinama nitko nije svrgnuo s trona: U Zaru su stigli slični modeli, a ima i leopard uzorak

Hermés natikače modela Oran već su dugo prave vladarice svih ljetnih outfita i ne postoji trendseterica čije outfite one ili njihovi povoljniji duplići nisu upotpunili. Naime, ove su natikače zbog svoje jednostavnosti, ali i elegantnog izgleda, toliko popularne da nam se čini da je jednostavnije pobrojati brendove koji ih nisu kopirali nego one koji jesu. 

Tako smo Hermés Oran povoljnije dupliće mogli vidjeti u Zari, H&M-u, Steve Maddenu, Sheinu, Borovu... Ma nema gdje nismo, a danas smo ih pronašli i u - Lidlu. 

 | Autor:

U novoj, tjednoj ponudi Lidla ove smo natikače brenda Esmara pronašli u klasičnoj, smeđoj boji u kojoj su i Oran najtraženije te u metalik boji koja je većinom srebrna s tek malom primjesom zlatne. Iako su potpuno ravne, djeluju udobno jer na mjestu pete imaju debeli jastučić, a koža na gornjištu je prilično mekana pa možemo biti sigurni da će se prilagoditi stopalu i da se neće urezivati u kožu. 

Također, imaju i PFI certifikat koji osigurava kvalitetu proizvoda i daje garanciju da su materijali od kojih su napravljene veganski i iz ekoloških izvora. 

 | Autor:

Cijena ovih natikača iznosi 14,99 eura što smatramo vrlo prihvatljivim, a dolaze u brojevima od 37 do 41. No, ako su ti zapele za oko, valja požuriti po njih jer se prilično brzo rasprodaju, a i ponuda traje još pet dana, odnosno do 16. lipnja. 

Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0