Moda

Herc dama, pik kralj: Par sa Straduna dobro je odigrao i crvenu i crnu boju

Sa svim tim turistima koji se slijevaju u Dubrovnik u ljetnim mjesecima, Stradun koji to sam, kao ni njegovi graditelji prije mnogo stoljeća nije mogao naslutiti. Postaje prava modna pozornica. Koji puta s uspješnijim, a koji puta i s manje uspješnim kreacijama. No prizori iz Dubrovnika svakako su dobrodošli doprinos našoj rubrici ulične mode.

Par snimljen u večernjoj šetnji nikako nije modno najinventivniji niti najljepšeg stila, ali ova dramatična kombinacija boja nije nešto pokraj čega ćemo ravnodušno proći. Crna i crvena u modi su odlično prihvaćena kombinacija, stvarajući odvažan dojam i nesumnjivo idu zajedno.

Veseli dvojac sa zagrebačke špice oduševio nas je uparenim, pažljivo odabranim stylinzima

 | Autor: Pixsell/Grgo Jelavić Pixsell/Grgo Jelavić

Crvena znači ljubav, strast, a ponekad i agresivnost. Crna boja znači luksuz, moć, eleganciju, ali i tajanstvenost. Ipak, kako ovdje nisu na jednoj osobi već ona nosi pripijenu crvenu haljinu koja ističe obline, a on je u pretežito crnom (uz primjesu bijele na ovoj zanimljivoj pletenoj polo majici), a još k tome ona je profinjene frizure i lijepog lica, on velik, snažan, crne brade i kose... Doista su nas podsjetili na likove s igraćih karata! A svatko je svoju boju odlično odigrao.

Možda vas zanima Izdanje kao za talijansku rivijeru, ali na zagrebački način: styling nasmijane prolaznice lajkamo od glave do pete Rubrika Moda Moda

I modni dodaci su dobro odabrani. On nosi crne Hermès Chypre natikače, a kako nam se čini, ona Hermès Oran. Ljepotica kardashianskih oblina nosi i zlatne statement naušnice i također zlatni lančić oko gležnja, ali i jedan od školjaka dok je torbica brenda Louis Vuitton. 

Photo: Pixsell/Grgo Jelavić

Komentari 0