Moda 16. rujna 2020.

Halteri preko traperica? Alex Ognjena zna kako biti provokativna i privući poglede

Pixsell/Tomislav Miletić.
  • Živjela raznolikost i živjela različitost u svemu, pa tako i u modi
  • I odmak od mainstreama je poželjan, a ovoj djevojci to skoro svaki put ppđe za rukom
  • Alex Ognjena nas je oduševila remenom koji je njezin look pretvorio u seksepilnu provokaciju

Nije sve u cvjetnim haljinama i trendy tenisicama. Drugim riječima nije sve u mainstream modi. Iako je većina djevojaka i žena prigrlila upravo takav modni izričaj, zato se i zove mainstream (izraz koji označava mišljenje ili svjetonazor koji dijeli većina stanovnika nekog područja, zajednice, kulture ili države, kaže Wikipedia), uvijek volimo vidjeti i malo subkulture i koju kombinaciju s odmakom.

Možda vas zanima... Ova prolaznica nije mogla odoljeti da ne odjene visoke čizme. Fantastične su! Rubrika Moda Moda

O ovoj se djevojci dosta pisalo ovog ljeta, vezano uz raspad braka Doris Pinčić i Borisa Rogoznice, no sad je spominjemo isključivo zbog kombinacije koju je odjenula. Malo kome u gradu nije zapela za oko, modnim izričajem sa stavom, koji zrači iz svakog komada, ali i detalja na njoj. Od usnica obojenih crnin ružem nadalje. O, da, već smo pisali o njoj u rubrici moda, samo je tada izabrala "poslovniju" dark kombinaciju, s velikim dioptrijskim naočalama i crvenim ružem. 

 | Autor: Pixsell/Tomislav Miletić Pixsell/Tomislav Miletić

Možda vas zanima... Ove stvari u kući prljavije su od wc školjke, za jednu ne možemo vjerovati Rubrika Life&style Life&style

Sada nas je oduševila seksepilom isfuranim na drukčiji način. Fora je majica na bretele s detaljem vezanja kao na korzetu, a posebno zanimljiv remen koji asocira na haltere odjevene preko traperica. Čista petica za provokativnost. Vrtoglavo visokih štikli s platformom ne bi se posramila ni Sofia Vergara, zagrižena ljubiteljica upravo ovog modela cipela, a i ostali dodaci - nakit i nekoliko tetovaža skladno prate look... Uglavnom, Alex voli podići prašinu.

  • vi

    našto ste se vi srozali......
  • michael29

    Glupaca je mogla obuci haltere bez traperica.