Moda

Ona je isfurala svoj stil, ma što drugi mislili! Nama se sviđa...

  • U vremenu kad se sve više žena, a posebno mladih djevojaka odijeva slično, ovo je osvježenje
  • Plavokosa prolaznica u kojoj smo prepoznali Alex Ognjenu složila je originalnu kombinaciju u crnom, a svaki je detalj ovdje s razlogom
  • Od zamamnog dekoltea do narukvica i tetovaža, sve je cool i na mjestu

Bilo bi zanimljivo čuti već i što sve ove tetovaže znače; na ruci ima različitih lica, na poprsju su izgleda inicijali, treća tetovaža izviruje ispod ogrlice..., ali propustili smo priliku. Plavokosa prolaznica složila je tako zanimljivu kombinaciju da oko zastane na baš svakom detalju, tetovaže su tek jedan od njih.

Možda vas zanima One su pobijedile! Jesi li znala da su ove slavne žene izborile bitku s teškom bolešću? Rubrika Life&style Life&style

U crnom od glave do pete, odabrala je vrlo zanimljivu kožnu jaknu, s puf kratkim rukavima koja se veže u struku i ističe ženstvenu figuru. Jednako kao što njezin izrez ističe poprsje. Iz dubokog dekoltea proviruje čipka - smiono i provokativno. Kako to već zna biti Alex Ognjena, kantautorica i pjevačica koja gradi karijeru na estradi.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Na seksepil u gornjem dijelu nadovezuju se i razderane traperice koje otkrivaju vitka koljena. Tu su još gležnjače od brušene kože sa zakovicama i crna torbica od imitacije krokodilske kože - nama možda jedina zamjerka. Malo je prešminkerska za ostatak stajlinga, ali može proći. Plus obilje nakita: niz narukvica, veliko prstenje, upadljiva čipkasta crna ogrlica... najbolja na je ipak narukvica sa šiljcima.

Možda vas zanima Ovako modno usklađen par ne viđa se često. Zavladali su Cvjetnim trgom Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Ništa na ovoj plavuši nije "zalutalo" u kombinaciju, sve je pomno i s idejom odabrano i stajling nam se sviđa. U svakom je slučaju drukčiji i originalan i ona ga dobro i ponosno nosi. Možda će neki komentirati, ali vjerojatno je nije briga. Zna da izgleda dobro.

 

Photo: Pixsell/Marko Lukunić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    da se čovjek prepadne.....jeftino i trashy