Moda
Maja Šuput

Haljine s 3D cvjetovima veliki su hit, ni ove poznate ljepotice nisu imune na njih

  • Trodimenzionalni cvjetni ukrasi od proljeća su jedan od vodećih trendova, koji vole nositi i poznate Hrvatice
  • Uz razne modele topića i kupaćih kostima s 3D cvijećem, primijetile smo kako su ipak haljine najveći hit
  • Od dugih do kraćih modela te s većim i manjim cvjetnim ukrasima, odabrale su predivne haljine u raznim bojama, idealne za posebne prilike

Odjevni komadi, ali i torbice i cipele, kao i poneki dizajn nakita, s upečatljivim i ženstvenim trodimenzionalnim cvjetnim ukrasima veliki su modni hit koji obožavamo nositi još od proljeća, a prigrlile su ga i poznate Hrvatice. Osim na cipelama i kupaćim kostimima, tijekom ljeta, ali i s laganim ulaskom u jesen, posebno ga vole nositi na predivnim modelima haljina, domaćih i stranih dizajnera. 

Sementa Rajhard i Matea Miljan nosile su jednaku predivnu crvenu haljinu dugih rukava s dramatičnim bijelim cvijetom  na struku i visokim prorezom na nozi. Haljina, osim cvjetnog ukrasa, ima i cut out detalje te otvorena leđa i naglašena ramena. Haljina je kreacija španjolskog brenda Silvia Fernández.

Zara metalizirana haljina Možda vas zanima Pletena haljina metaliziranog efekta iz Zare bit će zvijezda svakog outfita u koji ju uklopimo Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Radić (@iva.radic)

Iva Radić i Dora Martinović odabrale su pak dvije različite haljine iz kolekcije istog brenda, Mihano Momosa. Dok je Iva Radić nosila dugu crnu haljinu povišenog ovratnika i s velikim bijelim cvijetom, Dora je izabrala model mini duljine bez naramenica i dodatkom 3D cvijeta s rupom u sredini u jarko ružičastoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

Upečatljivu boju haljine i to žutu nijansu, nedavno je nosila Maja Šuput za jedan od svojih nastupa, a osim ovog žutog modela bez naramenica, s dodatkom nabora i velikog ukrasnog lanca na prednjem dijelu, Maja tijekom ljeta nosila i crni model s bijelim cvijetom, domaće dizajnerica Martine Ješe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za klasičnu crno-bijelu kombinaciju odlučila se i Sonja Dvornik, koja je prije nekoliko tjedana nosila crnu svečanu haljinu s bijelim trodimenzionalnim cvijetom iz kolekcije brenda Arileo.

Možda vas zanima Rođendanska slika u istim haljinama otklonila je sumnju: Reese Witherspoon i kći Ava su blizanke Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0