Moda
Dora Martinović

Crocsice idu i uz elegantnu kombinaciju za plažu - dokazuje to styling Dore Martinović

  • Dora Martinović uživa u odmoru u Turskoj, odakle je podijelila i inspirativan outfit za plažu
  • Razigrane uzorke i zanimljive detalje Dora je uklopila u stylish look u bijeloj, plavoj i ljubičastoj boji
  • Uz kupaći kostim domaćeg brenda kombinirala je udobne crocsice

Predivne ljetne dane uvijek treba iskoristiti u potpunosti, što je odlučila i influencerica Dora Martinović, a dok uživa u Turskoj, sa svojim pratiteljima dijeli i odlične modne kombinacije!

Nakon ženstvenog večernjeg outfita s Rat & Boa maksi haljinom, Dora nam je sad pokazala i kako u stylingu za plažu izgledati dotjerano. Izabrala je komade u plavoj, ljubičastoj i bijeloj boji, s predivnim jednodijelnim kupaćim kostimom hrvatskog brenda A'marie, koji je trenutno i na odličnom popustu te ga kombinirala s bucket šeširićem s plavim i bijelim prugama, trendi sunčanim naočalama okruglih okvira te komadima nakita u zlatnoj boji iz concept trgovine Shareno i zlatarne Prahir.

Ipak, najveće iznenađenje Dorinog outfita su bijele crocsice koje je Dora ukrasila i slatkim dodacima i pokazala kako se neočekivano cool mogu uklopiti u stylish look! 

Možda vas zanima Barbiena garderoba izgleda kao iz najčarobnijeg ružičastog sna, a mnoge outfite potpisuje Chanel Rubrika Moda Moda

Uz Crocsice, pažnju nam je svakako najviše privukao A'marie badić Giza, koji je trenutno dostupan po cijeni od 77 eura, a izrađen je od econyla®, recikliranog poliamida i elastana te je opisan kao 'dizajniran za aktivne pojedince koji žude i za modom i za funkcionalnošću'.

A'marie badić | Autor: A'marie A'marie Foto: A'marie. Giza, jednodijelni kupaći kostim, (sad 77,00 eur)

Lidija Lešić Možda vas zanima Chic Lunilou kombinezon Lidija Lešić nosi u jednostavnoj ljetnoj kombinaciji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0