Moda

Haljina srcolikog izreza odlična je za večernji izlazak, a u kombinaciji s košuljom i za dnevni outfit

  • Svega nekoliko dana nakon što je Reserved predstavio predivnu blagdansku kolekciju pod imenom 'Love, Christmas', svjetlo dana je ugledala savršena mala crna haljina sa srcolikim izrezom
  • Baš kao i već spomenuta kolekcija, i ova je haljina inspirativan model savršen za svečane prigode, a u kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom itekako je možemo zamisliti i kao veoma chic dnevni komad
  • Očito je mnogo onih koji su, poput nas, u njoj prepoznali odličnu investiciju jer se zalihe tope iz minute u minutu

Reserved nam je već duže vrijeme jedna od omiljenih shopping adresa, a posljednjih tjedana nanizali su mnoštvo zanimljivih noviteta koje smo poželjeli dodati svojim garderobama. Svega nekoliko dana nakon što su predstavili predivnu blagdansku kolekciju pod imenom 'Love, Christmas', svjetlo dana je ugledala savršena mala crna haljina sa srcolikim izrezom koja nas je oduševila u jednakoj mjeri. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, haljina sa srcolikim izrezom (45,99 eura)

Baš kao i već spomenuta kolekcija, i ova je haljina inspirativan model za svaku priliku, bilo da se radi o Božićnom ručku, večernjim izlascima ili pak dragocjenim trenucima kod kuće, a u kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom, itekako je možemo zamisliti i kao veoma chic dnevni komad.

Reserved Božićna kolekcija Možda vas zanima Božićna kolekcija je u Reservedu i sve izgleda magično, od odjeće do posuđa za blagdanski stol! Rubrika Moda Moda

Pripijena bandeau haljina od rastezljivog žerseja sa suptilnom teksturom ima par šarmantnih detalja - osim ženstvenog srcolikog izreza koji se na njoj najviše ističe, tu je i seksipilni duboki prorez sprijeda, a što znači da će divno naglasiti obline i ženstvenu figuru. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, haljina sa srcolikim izrezom (45,99 eura)

Na službenoj stranici stoji da je dio ograničene kolekcije dostupne na internetu i u odabranim trgovinama, cijena joj iznosi 45,99 eura, a očito je mnogo onih koji su, poput nas, u njoj prepoznali odličnu investiciju jer je na zalihama u webshopu ostalo svega nekoliko komada u L veličini, dok su ostale zasad rasprodane.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, haljina sa srcolikim izrezom (45,99 eura)

No, ako nas je iskustvo nečemu naučilo, onda je to da si high street brendovi rijetko kada dopuste da ne osiguraju dovoljnu količinu najpopularnijih komada, a ova je haljina definitivno jedan takav, savršen za apsolutno sve prigode! 

Možda vas zanima Ova plisirana suknja i još k tome na točkice naš je novi predmet žudnje Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0