Moda

Reserved ima genijalan zlatni baloner - prognoziramo da će postati "the" komad jeseni

Hrabre i odvažne boje veliki su hit u odijevanju i ove sezone, poput crvene koja osvaja modne kombinacije, a još je veći hit metalni sjaj zlatne i srebrne. A baloner, kao neizostavan komad za jesenske šetnje, u zlatnoj varijanti izgleda u potpunosti nenadmašivo. Efektan baloner s dvostrukim kopčanjem za ovu je sezonu ponudio Reserved  i vjerujemo da će s lakoćom osvojiti zaljubljenice u modu koje ne smeta dodatno privlačenje pozornosti - jer ovaj komad ne može proći nezamijećeno, ni da se trudimo. 

Možda vas zanima Bež baloner je neizostavan dio naših jesenskih outfita, a ovi modeli nam se trenutno najviše sviđaju Rubrika Moda Moda

Riječ je o baloneru od organskog pamuka, širokog kroja koji se veže oko struka i jednako će dobro izgledati bilo da je riječ o dnevnoj kombinaciji s trapericama ili kakvoj večernjoj, elegantnoj.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, baloner s dvostrukim kopčanjem zlatne boje (119,99 eura)

Baloner, nepropusan, vodootporan kaput koji su prvi nosili vojnici u blatnjavim rovovima Prvoga svjetskog rata odavno je ušao u modnu povijest i danas je popularan među različitim generacijama i spolovima, i u brojnim varijantama, a zlatni je svakako dobrodošlo osvježenje. Ovaj sjajan, metalik zlatne boje zabljesnut će u tmurnim danima, a još više u onim sunčanim, kad ga obasjaju sunčeve zrake, a svjetlost se o njega reflektira. Bilo da ga odjeneš na posao ili za izlazak, ovaj Reservedov kaput će biti zvijezda... Zlatni baloner dostupan je na webshopu Reserveda.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, baloner s dvostrukim kopčanjem zlatne boje (119,99 eura)

Možda vas zanima Tko kaže da je baloner rezerviran za poslovne stylinge? Evo ga u kombinaciji s vrućom traper minicom! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Reserved

Komentari 0