Moda

Ova plisirana suknja i još k tome na točkice naš je novi predmet žudnje

  • Iako se modni trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, postoje ti neki klasici koji uvijek pronađu svoje mjesto na policama trgovina
  • Ovog puta radi se o klasičnom midi plisiranom modelu suknje koji je upotpunjen efektnim točkama
  • Crna s bijelim uzorkom, ova suknja lako će postati glavna zvijezda zaigranih zimskih modnih priča 

U Reservedu smo pronašli stylish suknju koja nam je odmah zapela za oko. Naime, ovaj klasičan, a opet tako poseban model možeš kombinirati na mali milijun načina. Primjerice, varijanta koja uključuju usku crnu dolčevitu, trendi kaubojke, oversized kaput i torbicu preko ramena, ovu kombinaciju učinit će idealnom za odlazak na posao, fakultet ili neobaveznu šetnju gradom, a svemu možeš dodati i druge modne dodatke koji će dodatno komunicirati tvoju osobnosti.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Naravno, kombinacija se ne mora zadržati u neutralnom koloritu jer ovaj Reserved model jako dobro podnosi i boje. Osim gornjeg dijela  u boji, možeš se odlučiti i za čarape u boji, pa čak i one s točkastim uzorkom. Ovaj zanimljiv „uzorak na uzorak“ odabir pokazat će tvoju modnu odvažnost i kombinaciji podariti poseban izgled. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Osim u dnevnim varijantama, Reserved midi točkasta suknja dobro funkcionira i u večernjim, no bitno je odabrati elegantan ostatak outfita. Mi glasamo za efektne, a jednostavne topove i naravno cipele na petu, a to uz salonke ili sandale, mogu biti i čizme. Osim topova, adekvatan odabir su i bluze, odnosno košulje s prozirnim detaljima, perjem na rukavima i sličnim, glamuroznim večernjim detaljima. Također, odaberi i nešto upadljiviji nakit kao što su naušnice sa štrasom ili biserne ogrlice.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, točkasta suknja (22,99 eura)

Možda vas zanima U Zari uz malu naknadu možemo personalizirati sve više odjeće: košulje, tenisice, čarape Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0