Moda

Haljina s resicama i štikle s biserima: teško je bilo ne zamijetiti outfit ove prolaznice

  • Zagrebačka špica uvijek donosi zanimljive stajlinge - ovaj nas je "ubo" u oko 
  • Za oko nam je, posebno, zapela prolaznica u plavoj haljini s resicama te sandalama ukrašenim biserima
  • Ne bi se puno žena usudilo spojiti ovako upečatljive komade u jedan look, a posebno za dnevni izlazak

Eto sunca i punih ulica dama koje su se uredila za za šetnju zagrebačkom špicom. Za oko nam je zapela, a kako i nebi, prolaznica na kojoj je svaki komad svoja priča i upečatljiv. Iako bi mnoge ovakvu kombinaciju odabrale za večernji izlazak, ova dama hrabro je koračala u njoj usred bijela dana. 

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Kraljevski plava haljina, srebrne sandale s biserima i srebrna metalna torbica bili su modni odabir ove brinete. Na pripijenoj haljini koja otkriva ramena najupečatljivije su resice koje sežu gotovo do gležnjeva i vijore sa svakim korakom. Haljina je istaknula atribute preplanule prolaznice, a uz modne dodatke srebrne boje, nakit nije ni bio potreban. 

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

 

Mala srebrna torbica visila je na ramenu pomoću tankog lanca, a na nogama je imala srebrne štikle s pet remenčića ukrašenih biserima. Ono što se posebno isticali bili su nokti u fluorescentnoj narančastoj boji koja je vrlo popularna ove sezone te velike sunčane naočale kockastog oblika. Moramo reći svaka čast ovoj dami na hrabrom odabiru za dnevni look. Kako se tebi sviđa?

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0