Moda

Tvid i čizme na +25: pogledaj kako je ova prolaznica zimski look pretvorila u ljetni

  • Prolaznica zagrebačke špice smiono je prošetala zimske komade i materijale na vrući dan
  • Rješenje: uz tvid, antilop, pliš i tamne boje, gole noge i ruke + velike sunčane naočale. A nije nam promakla ni Gucci torbica 
  • Primjedbi nemamo: uz ovo promjenjivo vrijeme i čizme u lipnju mogu dobro doći 

Promjenjivo proljetno vrijeme izazvalo je pomutnju i u modnim redovima. Nestabilno i hladno vrijeme vratilo nas je iz suknjica ponovno u zimske komade, pa nam je sad opet teško uskočiti u ljeto. Ne znamo je li to i ovoj prolaznici sa zagrebačke špice bilo na umu kad je prošetala neobičnu kombinaciju.

Kratka haljinica od Chanel tvida crne boje te visoke, sive čizme od antilopa uz guste čarape i bluzu ispod haljiae idealni bi bili za jesenske ili zimske dane, a u proljetnoj varijanti izgledaju nesvakidašnje, ali vrlo zanimljivo. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Haljinica je zanimljivog kroja, bez rukava i poprilično kratka, mini dužine, a djevojka ju je spojila s visokim čizmama na petu. Njih je obula na "gole" noge jer vrijeme više doista ne zahtjeva najlonke. I... vidimo li mi to na ramenu Gucci Marmont torbicu od pliša (opet zimski materijal)? Ako da, onda ima dobru cijenu, nešto više od 9500 kuna.

 

Možda vas zanima Gustoća, miris i boja vaginalnog iscjetka - što ti govori o zdravlju tvoje vagine? Rubrika Life&style Life&style

Ostali detalji looka decentni su - nokti u boji haljine, veliki sat i nekoliko jednostavnih narukvica sve su što je prolaznica nosila od nakita. Velike naočale savršene za šetnju špicom bile su idealan dodatak za sunčani dan koji je u Zagrebu obilježio početak klimatskog ljeta - nadamo se da joj u čizmama nije bilo prevruće.

Kako se tebi sviđa ovaj look?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0