Moda

Haljina na kojoj možeš spavati. Da, i ovo postoji!

Jedna kreativna cura napravila je ono o čemu svi sanjamo - haljinu od jastuka! Pa ako ti ikad zatreba outfit na kojem možeš prileći, evo ga...

Jedna pregenijalna cura na Instagramu pokazala je što kreativnost znači za modu - od stvari iz vlastite kuće radi kreacije koje su nam i isto vrijeme super fora, ekstra kreativne i nevjerojatno korisne... Haljina od jastuka? Pa o ovom smo mogle samo sanjati. Doslovno.

Noemi je fotografkinja, model, stilistica i umjetnica čiji se kreativan rad našao na stranicama Voguea i brojnih drugih utjecajnih modnih magazina. Njezin Instagram profil mjesto je na kojem objavljuje samo kreativne, umjetničke fotografije, a među njima nam je za oko zapela ova naprosto jedinstvena haljina od jastuka.

Možda vas zanima Izabrale smo najljepše kapute do 200, 300, 400, 500 i 600 kuna Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli No (@noemieninot)

Međutim, ovo nije prva haljina do jastuka koju ikada vidimo. U haute couture kolekciji Viktor&Rolfa iz 2015. godine nalazi se nekoliko haljina inspiriranih posteljinom i krevetom, koje su još tada proglašene jednim od najbizarnijih kreacija ikada. Očito ih i nije tako teško rekreirati sam, ha?

Možda vas zanima 3 para traperica koje te nikad neće iznevjeriti Rubrika Moda Moda

 | Autor: Vogue Vogue Viktor&Rolf 2015 haute couture

Doduše, na profilu od Noemi pronašli smo još jednu super smiješnu, ali nevjerojatno kreativnu kreaciju. Haljinu od - tepiha! Priznajemo, mi još uvijek nemamo hrabrosti za ovakvu "visoku" modu, ali da bi ti dobro došla kad ti se na poslu prispava, moraš priznati da stvarno bi...

Možda vas zanima Grijači za nos - posljednji modni krik?! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli No (@noemieninot)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0