Moda

3 para traperica koje te nikad neće iznevjeriti

Traperica u ormaru nikad dosta, ali u principu ovo su jedina tri modela kojima ćeš se apsolutno uvijek iznova vraćati i nositi bez obzira na trendove i sezone

Uske, boyfriend, kraćih nogavica, razderane,... Svaki dan čujemo kako je neki drugi trend u modi i stvarno je više nemoguće pratiti prekomjerni broj modela traperica. Ali ako baš želiš "pojačati" svoju traper kolekciju, treba ti samo 3 modela koji će univerzalno biti glavni komadi u tvojem ormaru. Od elegantnih, večernjih traperica do ugodnog, svakodnevnog para, donosimo 3 tipa traperica koje bi definitivno trebali posjedovati! 

Skinny jeans

Tamne, uske traperice su komad koji nikad nije OUT. Idealne su i za dnevne, ali i za večernje kombinacije. Mogu se kombinirati uz apsolutno sve i svašta te ne postoji žena na kojoj ovaj model ne stoji. Predivno izgledaju i uz tenisice i uz čizme, a ako ih isfuraš na štikle - spremna si za večernji izlazak! Ukratko: vječne su!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (150 kuna), Zara (229 kuna)

Možda vas zanima Izabrale smo najljepše kapute do 200, 300, 400, 500 i 600 kuna Rubrika Moda Moda

Boyfriend/Girlfriend traperice

Jednako tako, u ormaru svake djevojke treba se naći i jedan par opuštenih, casual traperica koje odaju onaj "nisam se previše trudila" dojam. Uz pulover zimi, a obični t-shirt ljeti, ove su trapke komad koji ćeš obožavati zbog udobnosti, ali i super cool dojma koji svaki put iznova ostavljaju.  

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (99 kuna), Stradivarius (229 kuna), H&M (225 kuna)

TVOJ savršeni par

I naravno: svaka od nas ima onaj jedan par koji joj stoji kao saliven, koji obožava više od ičega i koji stalno nosi. Uopće nije važno je li ovaj model trendi ili nije; je li nov ili nije... Ovo su one trapke koje TEBI najbolje stoje i koje TI najviše obožavaš. Jesu li uske, trapezaste ili totalno baggy, potpuno je nevažno. Zapamti jedno: kada pronađeš traperice koje ti savršeno stoje, nikad ih se ne rješavaš! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (370 kuna), Zara (199 kuna), Bershka (199 kuna)

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0