Moda

Haljina dostojna crvenog tepiha: vidjeli smo je na Patriciji Vodopiji i otkrili kako mudro možemo doći do nje

Ušli smo duboko u sezonu vjenčanja, a sigurno ih i ti imaš pokoje na kojem ćeš biti gošća. I ne, nemamo apsolutno ništa protiv ponavljanja outfita, dapače nije nam jasan baš trend odijevanja uvijek drugačije odjeće, ali što je tu je. Ako ti se približava neko svečano događanje, kao što je vjenčanje ili možda maturalna večer, u moru raznih haljina može biti teško odabrati THE haljinu. Jedan lijepi model, koji se možda ne pronalazi tako lako u našim trgovinama, vidjeli smo na influencerici Patricii Vodopiji.

Patricia je za event na kojem je bila gošća odjenula prekrasnu dugu haljinu u bež boji. Iako na spomen duge bež haljine prvo zamislimo haljinu koja se gotovo i ne vidi jer se "spojila" s kožom, to nije slučaj s ovom haljinom. Riječ je o dugoj bež haljina koja je prepuna malenih kristala koji se presijavaju na svijetlu i haljina od "neuočljiv" postaje veoma vidljiva. Silueta haljine je duga haljina s dugim rukavima koja pada ravno uz liniju tijela, ali ono što joj daje na dimenziji su otkrivena ramena i dipli materijal na području grudi koji stvara dojam kao da je haljina u nekoliko slojeva. Haljine s golim ramenima su u trendu svakog proljeća, a naglasak na ključne kosti i ramena im daje ženstvenost i seksipilnost.  

Možda vas zanima Rent4style nudi 200 svečanih haljina i drugih komada za najam, a iza ideje stoji naša influencerica Rubrika Moda Moda

Haljina koju nosi Patricia je iznajmljena od brenda Porte clothing, a jako volimo ovaj trend unajmljivanja haljina koji nas spašava konstantnog kupovanja i gomilanja komada koje odjenemo jednom i nikada više. Najam haljina nam se posebno sviđa kada je riječ o haljinama za svečana događanja s obzirom na to da su takve haljine često cjenovno skuplje, kao i manje nosive od onih za dan. Sve informacije o cijeni i dostupnosti Patricine haljine možeš saznati tako da kontaktiraš brend Porte.

Photo: Instagram @patriciavodopija

Komentari 0