Moda

H&M predstavio novu kolekciju loungewear komada ukrašenih citatima poznate pjesnikinje

  • Riječ je o kolekciji koja slavi brigu o sebi
  • U vrijeme kada nam je udobna odjeća za opuštanje kod kuće totalni "must have", H&M nas je nas je ugodno iznenadio, i to svojom novom suradnjom
  • Spoj citata autorice divne poezije Yrse Daley-Ward i H&M pravo je osvježenje koje slavi samopouzdanje i samopoštovanje.

Popularni high street brend predstavio je novu loungewear kolekciju nastalu u suradnji sa svjetski poznatom kreativnom dušom i autoricom pjesama, Yrsom Daley-Ward, čije si stihove sigurno već opazila i na Instagramu.

Poezija ove autorice je, kako piše H&M, snažan komentar na život, ženstvenost i poimanje samih sebe, i kao takva se idealno uklapa u aktualna vremena.

Možda vas zanima Upoznaj divne radove Simone Rocha, dizajnerice s kojom će H&M ostvariti novu suradnju Rubrika Moda Moda

Kolekcija koja spaja Yrsa Daley-Ward & H&M inspirativna je i ohrabrujuća. Citati preuzeti iz dužih pjesama Daley-Warda, poput "Ako se trebaš promijeniti da bi se uklopila, nije vrijedno" ili "Uvijek će biti tvoje srce", tiskani su na odabranim dijelovima kako bi se potaknulo samopouzdanje i samopoštovanje.

”Nadahnule su nas snažne riječi u pjesmama Yrse Daley-Ward koje se na tako topao i šarmantan način bave samoosnaživanjem. H&M dijeli jednake ideale i čast nam je zajednički raditi na kolekciji koja promiče tako pozitivne vrijednosti. " stoji u objavi na H&M-ovoj službenoj stranici.

 | Autor: H&M H&M

Nježni tonovi golublje sive i svijetlo bež boje prožimaju kolekciju te pružaju smirujući, ohrabrujući osjećaj, s prekrasnim zelenilom kadulje koji dodatno dodaje toplinu.

Možda vas zanima Imamo tri uvjerljiva razloga zašto smo se zaljubili u ove H&M-ove haljine Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M

Sama Daley-Ward bit će glavni lik cijele kampanje, šireći nadu i ohrabrujući žene kroz seriju izabranih upečatljivih citata, izjavila je Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

 | Autor: H&M H&M

"Bilo je prekrasno surađivati ​​s H&M-om na ovoj kolekciji održive odjeće. Nadam se da će ova kolekcija ojačati i potaknuti one koji je nose, da riječi nose blizu srca. Moramo biti osnaženi kako bismo imali snage i samopouzdanja kretati se svijetom i ostvariti sve svoje snove. Vi ste svoje životno djelo. ", naglasila je pjesnikinja Daley-Ward.

 | Autor: H&M H&M

"Bilo je ovo izrazito teško razdoblje za mnoge od nas i željeli smo ovom kolekcijom vratiti osjećaj ljubavi prema sebi te na taj način izraziti brigu prema svojim kupcima. Oduševljeni smo ovim suvremenim komadima i njihovom nesumnjivom pozitivnošću, nadamo se i vjerujemo da se i naši kupci osjećaju isto. ", zaključila je Maria Östblom.

Cijela kolekcija bit će dostupna u dućanima diljem svijeta i na hm.com od 11. veljače, no nekoliko je komada na webshopu dostupno od 21. siječnja 2021. godine. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: H&M

Komentari 0