Moda
Gucci dućan s putnim torbama i koferima

Gucci je u Parizu otvorio dućan za ljubitelje putovanja kakvog prije nije bilo

  • Za putnike sa stilom (koji podrazumijeva dublji džep) Gucci je u Parizu otvorio dućan isključivo s torbama za putovanja
  • Luksuzna trgovina inspirirana je otmjenim putovanjima vlakom, a nudi od kovčega do kutija za šešire i torbica oko struka
  • Guccijev najnoviji dućan učinio je da nam dodatna prtljaga izgleda kao vrlo poželjna stvar... 

Na adresi 229 Rue Saint-Honoré u Parizu talijanski je luksuzni brend Gucci otvorio prvi dućan isključivo s torbama, kovčezima i torbicama za putovanje. Trgovina se prostire na 270 m2 i nudi kompletan asortiman Gucci Valigeria putnih i vikend torbi što uključuje i velike kovčege (s kakvima se nekad putovalo preko oceana?) do nedavno lansiranih torbi iz linije "Off the Grid" izrađene od recikliranog econyl najlona. Ovdje je svoj debi doživio i aluminijski kovčeg na kolicima, kreiran u suradnji s talijanskim brendom luksuzne prtljage FPM Milano, a ne treba ni sumnjati da su sve potrepštine za putovanja izuzetno elegantne.

Gucci dućan s putnim torbama i koferima | Autor: Instagram@gucci Instagram@gucci

Novi specijalizirani dućan inspiriran je Guccijevom trgovinom u Firenzi, jednako kao i pop-upom u Londonu gdje je tijekom tri mjeseca predstavljena njihova nova linija Savoy. Nadahnuće su bila putovanja željeznicom tijekom Belle-Epoquea.

Gucci Attache torba Možda vas zanima Gucci Attaché torbu obožavaju brojne slavne dame, među njima je i Jennifer Lopez Rubrika Moda Moda

Prizemlje podsjeća na željezničku stanicu s blagajnom koja je u ovom slučaju glavni pult. Ovdje se osim putnih torbi i kovčega mogu pronaći i maske za oči, pidžame, kozmetički proizvodi kao i pribor za kućne ljubimce za Fido. Verzije Guccijevih manjih torbi od egzotične kože za vikend putovanja se također nalaze u prizemlju.

Gucci dućan s putnim torbama i koferima | Autor: Instagram@gucci Instagram@gucci

Tamno drvo spojeno je s površinama obloženim svijetlim platnom, mesingane police podsjećaju na one koje nalazimo u staromodnim vlakovima, strop je inspiriran lučnim krovovima starinskih kočija. Tepisi s motivom tartana i plišana sjedala prinose ugodnoj atmosferi.

Gucci dućan s putnim torbama i koferima | Autor: Instagram@gucci Instagram@gucci

Guccijev kompletan asortiman za putovanja uključujući torbe, ruksake, torbe za odjeću, torbe za šešire i kofere raspoređen je na oba kata. Istaknuti su predmeti linije Savoy koja ponovno u prvi plan stavlja prepoznatljivi logo brenda, detalje pruga i GG znak. Naravno da se ovdje može kupiti i vrlo popularan model meke torbe za putovanja s gornjom ručkom, Bauletto.

Gucci dućan s putnim torbama i koferima | Autor: Instagram@gucci Instagram@gucci

Ulična moda Možda vas zanima Dva upečatljiva dodatka, čizme s lancem i Gucci torba podigli su styling ove prolaznice u Zagrebu Rubrika Moda Moda

Iako je ovo prvi Guccijev dućan posvećen prtljazi, njegova ponuda torbi za putovanja već je desetljećima itekako poželjna. Znaš li da su, kada je osnivač kuće Guccio Gucci otvorio svoju originalnu trgovinu u Firenci 1921. godine, prvi artikli koje je prodavao bili upravo kovčezi, kovčezi i kutije za šešire? 

Gucci dućan s putnim torbama i koferima | Autor: Instagram@gucci Instagram@gucci

Photo: Instagram@gucci

Komentari 0