Moda

Prva Gucci kolekcija za kućne ljubimce: kad luksuzni krevetić košta 54.000 kuna

  • Kreativni direktor Alessandro Michele najavio je novost za slavni talijanski brend: Gucci je predstavio prvu kolekciju za kućne ljubimce
  • Astronomske cijene i prepoznatljivi dizajn karakteristike su nove linije koja će, sigurni smo, oduševiti mnoge vlasnike kućnih ljubimaca
  • Među najskupljim stvarima je krevet za mace i pse koji košta nešto više od 54.000 kuna

Luksuzni talijanski brend Gucci odlučio je proširiti svoju ponudu i na kućne ljubimce. Sigurni smo kako će ova vijest oduševiti modno osviještene, bogate vlasnike kućnih ljubimaca, a dali bi se kladiti i na osobu u hrvatskom javnom prostoru koja će prva naručiti nešto iz kolekcije. Na koga ste vi pomislili?

Možda vas zanima Grubnić proslavio rođendan svog psa uz emotivne riječi: Ti si svjetlo mog života. Nitko me nije volio tako... Rubrika Stars Stars

Prepoznatljivi motivi modne kuće našli su se na ovratnicima, odjeći, zdjelicama za hranu i drugim dodacima za četveronožne prijatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Legendarni dizajn s Guccijevih torbica sada se nalaze na ovratnicima i pojasevima od jednostavne kože, a uz njih, tu su i odgovarajući povodci različitih duljina i  najluksuzniji mali držači za vreće za, hm, otpad, zajedno s Guccijevom opremom.

Mnogi od ovih modernih komada izrađeni su s Demetrom, inovacijom tkanine predstavljenom u lipnju 2021., stvorenom od “sirovina bez životinjskog podrijetla koje su primarno iz obnovljivih i bioloških izvora”. Ipak, i dalje je zadržan tradicionalni način izrade, budući da se materijal u cijelosti proizvodi u Guccijevoj tvornici u Italiji, koristeći istu stručnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Tu je, naravno, odjeća koja uključuje polo majice, majice kratkih rukava, pletenu odjeću i kapute - u slučaju da vlasnik želi biti modno isklađen sa svojim ljubimcem prilikom šetnje parkom.

Ostali kućni dodaci kao što su keramičke zdjele i krevetić odaju profinjen dojam i služe kao dizajnerski komadi za dom — i da, to uključuje komade izrađene po narudžbi kao što je minijaturni kauč. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Ako si oduvijek željela razmaziti svoju voljenu "bebicu" i to si možeš priuštiti, ovo je mjesto za tebe. Cijene se kreću od 2800 kuna za povodac do nešto više od 54.000 kuna kolika je cijena krevetiću.

 | Autor: Gucci Gucci S lijeva na desno: Oprsnik za malog psa ili mačku (4134 kn), ogrlica za malog psa ili mačku (2805 kn), uzica (3396 kn)

Cijelu kampanju s portretima pasa i mačaka snimio je namibijsko-njemački umjetnik i dizajner Max Siedentop. Lansiranje slijedi nakon Guccijeve dugo očekivane suradnje s Adidasom, koja je obilježena zvjezdanim zabavama povodom predstavljanja diljem svijeta.

Photo: Gucci

Komentari 0