Stars

Grubnić proslavio rođendan svog psa uz emotivne riječi: Ti si svjetlo mog života. Nitko me nije volio tako...

  • Naš poznati stilist, Marko Grubnić, veliki je ljubitelj životinja 
  • Marko ima dva pomeranca Caspera i Castra
  • Jučer je podijelio fotografije s Casperovog 7. rođendana! 

Poznato je kako je naš najpoznatiji stilist, Marko Grubnić, veliki ljubitelj životinja, posebice pasa. I sam je vlasnik dva pomeranska špica Caspera i Castra koja obožava i često s njima objavljuje fotografije. Jučer je na Instagramu podijelio fotografije s proslave Casperovog sedmog rođendana, uz emotivnu objavu. 

"Sretan rođendan ljubavi moja. Ti si svjetlo mog života, ti si pas mojih snova, ti si kralj mog srca i moj najbolji prijatelj zauvijek. Ti si moj život, moja radost i moja sreća… Nitko me nije volio tako bezuvjetno i toliko kao ti. Ti si najčišća duša u mom životu i ja te iskreno smatram svojim anđelom. Hvala ti za bezuvjetnu ljubav i za najboljih sedam godina mog života… Volim te do vječnosti. Sretan rođendan, ljubavi mog života", napisao je.

Caper je rođendan proslavio uz tortu i pseće kolačiće na šapice, a društvo mu je, osim Marka, pravio i najbolji prijatelj Castro. Ne znamo je li još tko prisustvovao slavlju, ali znamo da ga je Marko izveo u šetnju te je objavio još jednu fotografiju sa slatkim pomerancom.

Pasmine savršene za ljude koji prvi puta udomljuju psa Možda vas zanima Želiš psa? Ovo je 12 pasmina koje su savršene za ljude koji prvi puta udomljuju psa Rubrika Life&style Life&style

"Moje sunce ne dolazi s neba, ono dolazi iz ljubavi u očima mog psa. Sretan rođendan, sunce moje."

Brojni Markovi pratitelji čestitali su Casperu rođendan. 

"Još puno, puno sretnih rođendana", "Nek je sretan rođendan ljepotanu malom", "Slatki čupko", "Prelijepo rečeno", samo su neki od komentara. 

Koliko su našem stilistu važni četveronožni ljubimci, pokazao je i u jednoj ranijoj objavi gdje je napisao što misli o ljudima koji nemaju pse. "Ako nemate psa, barem jednog, možda nije nužno nešto krivo s vama, ali možda nešto nije u redu s vašim životom..."

Photo: Instagram @markogrubnic

Komentari 0