Moda
dolčevite u bojama

Genijalan izbor dolčevita u jarkim bojama kakve se nose ove zime pronašli smo u Stradivariusu

  • Dolčevite su osnovni odjevni komad u svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi
  • Osim neutralnih tonova, kakvi se nose iz godine u godinu, ove sezone popularnost je narasla onima jarkih boja
  • Udobne i tople, savršeno se uklapaju u slojevite outfite koje će bojama posebno podići na višu razinu

Iako se zimi većinom okrećemo neutralnijim i tamnim tonovima, ponekad je dobar izbor i modnu kombinaciju upotpuniti nekom jačom i vedrijom bojom koja će osvježiti outfit. Savršen izbor za to su dolčevite u bojama, koje možemo kombinirati s plavim ili crnim trapericama, ali i kožnim suknjama i hlačama u casual outfitima za zimu.

dolčevite u bojama | Autor: Instagram @stradivarius Instagram @stradivarius dolčevite u bojama

Odlične modele dolčevita u raznim bojama pronašli smo u trenutnoj kolekciji omiljenog high street brenda Stradivarius!
Statement dolčevita svakako će se istaknuti u svakoj modnoj kombinaciji, a dolčevite u bojama dokaz su kako klasičan komad koji najčešće viđamo u neutralnim bojama ne mora uvijek biti predvidljiv i minimalistički, već u raznim bojama može predivno razvedriti tmurnije jesenske i zimske dane! 

Stradivarius torba Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašle praktičnu torbu za svaki dan ukrašenu zakovicama! Rubrika Moda Moda

dolčevite u bojama | Autor: Instagram @stradivarius Instagram @stradivarius dolčevite u bojama

U nastavku donosimo izbor najljepših dolčevita u bojama iz Stradivariusa!

dolčevite u bojama | Autor: Stradiavarius Stradiavarius pletena dolčevita, (219,90 kn); mekana oversize dolčevita, (139,90 kn); oversize dolčevita, (159,90 kn) dolčevite u bojama | Autor: Stradivarius Stradivarius rebrasta dolčevita, (119,90 kn); džemper s visokim ovratnikom, (99,90 kn); džemper s visokim ovratnikom, (99,90 kn) dolčevite u bojama | Autor: Stradivarius Stradivarius džemper s visokim ovratnikom, (99,90 kn); pleteni džemper na cif s visokim ovratnikom, (199,90 kn); mekana dolčevita, (99,90 kn)

Možda vas zanima Mangove cipelice s kristalima koje idu i na traperice i na haljine su rasprodane, no sad su se vratile na zalihe Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stradivarius

Komentari 0