Life&style
Skkn by Kim home kolekcija

Kim Kardashian pokreće liniju modernih i minimalističkih detalja za dom, ovako će izgledati

  • Kim Kardashian još je jedna u nizu celebrityja koja izlazi s kolekcijom ukrasnih detalja za dom
  • U sklopu brenda SKKN BY KIM, Kim Kardashian lansirat će pet proizvoda od ručno lijevanog betona
  • Čiste linije i moderan i elegantan dizajn krase predmete koji će se moći kupiti i zajedno, u već posloženom paketu

Nakon make upa, odjeće, donjeg rublja i proizvoda za njegu kože, Kim Kardashian u sklopu brenda SKKN BY KIM, sad je lansirala i kolekciju ukrasnih detalja za doma. Moderna, minimalistička elegancija krasi pet predmeta izrađenih od ručno lijevanog betona, koji uključuju plitki pladanj za nakit, proizvode za njegu kože ili make up, mali spremnik s poklopcem za sitnice, okrugli spremnik s poklopcem, visoku kutijicu za maramice te koš za smeće.

Predmeti su predstavljeni kao neutralni ukrasni naglasci za dom, kojima možemo na minimalistički i funkcionalan način ukrasiti svoje toaletne stoliće ili police.

Skkn by Kim home kolekcija | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian Skkn by Kim home kolekcija

Prema službenim informacijama, ovih pet ukrasnih predmeta "dizajnirano je kako bi spojili umjetnost i funkcionalnost te stvorili umirujuću oazu bez nereda". Zbog načina izrade, svaki komad ima i jedinstvenu teksturu zbog kamenog efekta.

Skkn by Kim home kolekcija | Autor: skknbykim.com skknbykim.com Skkn by Kim home kolekcija

"Znala sam da želim upotpuniti svoju skincare kolekciju s dodacima za doma, dizajniranu da pokaže moje proizvode i podigne uređenje doma s modernom, minimalističkom elegancijom", rekla je Kim u priopćenju, a dodala je i kako se prilikom dizajniranja kolekcije inspirirala monokromatskim elementima dizajna interijera vlastitog doma.

Skkn by Kim home kolekcija | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian Skkn by Kim home kolekcija

Možda vas zanima Kim Kardashian promovira suradnju s D&G: u limuzini jede pizzu dok je opsjedaju paparazziji Rubrika Life&style Life&style

U razgovoru za Architectural Digest, Kim je otkrila kako su materijali i boje birani kako bi stvorili osjećaj mirnoće. "Smatram da su betonski materijali i monokromatski dizajn važni za moje metalno zdravlje. Toliko se kaosa događa u svijetu da kad dođem doma, minimalistički dizajn stvara osjećaj mira i tišine", rekla je Kim.

Skkn by Kim home kolekcija | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian Skkn by Kim home kolekcija

Većina proizvoda iz kolekcije prodavat će se po cijenama ispod 100 dolara, odnosno 765,71 kune. Najskuplji proizvod iz kolekcije je koš za smeće, koji će se prodavati po cijeni od 1,028 kuna, dok je cijena malog pladnja i spremnika za sitnice 518 kuna, a cijena okruglog spremnika je 550 kuna. Kutijica za maramice prodavat će se po cijeni 709 kuna, a svi proizvodi moći će se kupiti i zajedno u paketu, po cijeni od 3,500 kuna. 

Skkn by Kim home kolekcija | Autor: skknbykim.com skknbykim.com Skkn by Kim home kolekcija

Sve proizvode, koji će biti dostupni za prodaju na skknbykim.com od 6. listopada, krasi i SKKN BY KIM diskretan i elegantan logo.

Možda vas zanima Nakon trenda oblina, postaje li mršavost ponovno standard ljepote? Čini se da je tako, ali važno je što stručnjaci kažu na to Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @kimkardashian

Komentari 0