Life&style

Kim Kardashian promovira suradnju s D&G: u limuzini jede pizzu dok je opsjedaju paparazziji

  • Kim Kardashian u posljednja dva dana objavila je dva crno-bijela videa u kojima na impresivan način promovira novu suradnju sa slavnim mnodnim brendom
  • U oba videa opsjedaju je paparazzi, a u posljednjoj objavi zavaljena je u limuzinu i jede pizzu dok u pozadini svira opera
  • Video je prvih 20 sati skupio gotovo 700 tisuća lajkova, a mnogi je ponovno uspoređuju s Marilyn Monroe

Kim Kardashian posljednjih dana na Instagramu promovira novo partnerstvo s Dolce & Gabbanom. Ali način na koji ga promovira doista je spektakularan i privukao je stotine tisuća oduševljenih fanova.

Najprije je u srijedu objavila crno-bijeli video u kojem impozantno izlazi iz privatnog zrakoplova, prima cvijeće, prolazi pokraj paparazza i samouvjereno sve ostavlja iza sebe. Video završava hashtagom #CiaoKim. U naslovu je napisala "Ciao Milano".

Potom je u idućoj objavi Kardashian podijelila još jedan video u sličnom stilu, premda još impresivniji. U ovom videu ona sjedi zavaljena na stražnjem sjedalu limuzine, u pozadini svira opera dok ona otvara kutiju pizze, uzima jedan komad, odgriza zalogaj i ostatak baca natrag na kutiju na kojoj piše Pizza i stoji logo D&G.

Možda vas zanima Konačno smo pronašli maskaru koja daje ekstreman volumen i potiče rast trepavica Rubrika Beauty Beauty

Cijelo to vrijeme kroz poluotvoren prozor opsjedaju je paparazzi. Kim je ovdje dotjerana da izgleda više staroholivudski nego u prvom videu, u crnoj izazovnoj haljini i s Marilyn Monroe frizurom. Video ponovno završava hashtagom #CiaoKim.

U statusu za drugi video stoji "Predjelo prije showa" i "Gledaj uživo u subotu u 14:30 CEST". Revija Dolce & Gabbane za Tjedan mode u Milanu zakazana je upravo u to vrijeme, a oba Kardashianina videa na Instagramu prenijela je i slavna modna kuća na svom profilu.

U prvih 20 sati objave video je skupio gotovo 700 tisuća lajkova, u komentarima su se nizale pohvale i oduševljenja, a mnogi su je fanovi uspoređivali s Marilyn Monroe. 

Možda vas zanima Kim Kardashian kupila je bivšu vilu Cindy Crawford, zavirili smo u tu divotu na obali Pacifika Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @kimkardashian
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Uživa ona