Beauty
Kim Kardashian

Nova frizura Kim Kardashian potpuni je zaokret visoke punđe kakvu znamo. I sviđa nam se!

  • Već mjesecima platinasta plavuša, Kim Kardashian gotovo svakodnevno nam predstavlja nove frizure
  • Vrlo trendy, osim što pokazuje crni izrast, na predstavljanje sestrine Kylie Cosmetics došla je, naoko, s nemarnom frizurom (zapravo vrlo precizno isplaniranom)
  • Top knot premjestila je s vrha glave niže prema vrat, a pustila je i pola dužine kose da ispadne iz čvora. Šarmantno!

Kim Kardashian ne odustaje od platinasto plave kose otkad je svoju novu boju prvi puta pokazala na ovogodišnjoj Met Gali. Gdje su sve oči, osim u prigodno obojenu plavu glavu bile uprte u haljinu koju je nosila - Bob Mackie večernju haljinu koju je proslavila njezina popularna predhodnica Marilyn Monroe prije više desetljeća. Naravno,više se pričalo o haljini nego o beauty looku reality zvijezde, posebno kad je Kim otkrila koliko je smršavila da bi haljinu uopće mogla odjenuti.

No, rođena crnka, lijepo je prigrlila platinastu boju pa ju na različite načine isfurava i dalje: sirena valovi, zalizanu s razdjeljkom na sredini, a sad je promovirala i novu frizuru.

Kim Kardashian | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ovo više nije top knot, nije ni niska punđa, ni rep.. U novoj verziji top knot spustio se i kosa više nije cijela u čvoru nego pramenovi u popriličnom dužini ispadaju iz gumice.   

Frizuru je pokazala na predstavljanju brenda Kylie Cosmetics svoje sestre Kylie Jenner. Pridružila se braći i sestrama Kendall, Khloé i Kourtney te njihovoj menadžerici-mami Kris Jenner na zabavi, noseći odijelo vlastitog brenda Skims. Ovaj modni izbor pratile su velike blještave naušnice, sunčane naočale i Vetementsove čizme koje sežu do bedara, koje imaju potpetice u obliku upaljača . Njezina platinasta kosa bila je svezana; rep joj je bio djelomično provučen kroz gumicu za kosu, a krajevi su slobodno visjeli.

Poput njezinih omiljenih lycra Balenciaginih lookova, Skimsova majica s trakom oko vrata je ultra je pripijena i steže se u struku. Nedavno je nosila sivu verziju kako bi podržala poslovni pothvat još jedne sestre: Kendallinu marku tequila 818. Skims je možda započela život kao udobna odjeća za slobodno vrijeme, ali osnivačica brenda pokazuje kako se njezini komadi mogu nositi i na partyje. 

Kim Kardashian | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Rihanna ne može bez modnih provokacija, sad je prošetala u najomraženijim čizmama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@kimkardashian

Komentari 0