Moda 30. travnja 2021.

Francuskinje vole ovaj trend traperica u proljeće, trenutačno su glavni hit na pariškim ulicama

Francuskinje vole ovaj trend traperica
Instagram@lejla.fili. Francuskinje vole cropped jeans u proljeće
  • Francuskinje se znaju odijevati, imaju stila i često nam pokazuju „kako se to radi“
  • Što se tiče trendova, Francuskinje često imaju nos za budućnost
  • To je slučaj i s ovim megatrendom za proljeće

Nema doba godine ili dana kada traperice nisu u trendu. Nema raspoloženja ili prilike u kojoj traperice nisu savršen izbor. Ukratko: traperice su pravo modno čudotvorno oružje i stoga su s pravom prisutne i po nekoliko puta u svakoj garderobi. Izbor je gotovo beskrajan, ali 2021. godine bit će nam lakše posegnuti za ultimativnim trapericama nego inače, jer je jedan kroj trenutačno moderniji nego ikada - a to prije svega dugujemo Francuskinjama.

Možda vas zanima Ovaj model traperica iz 90-ih doživio je veliki povratak, a izvrsno stoji ženama svake građe tijela Rubrika Moda Moda

A kako bi moglo biti drugačije? Teško da bilo koja druga nacija ima takav prirodni osjećaj za stil i provodi trendove tako nonšalantno. Savršeni recept za makrone, ispravna tehnika ljubljenja i elegantno pijuckanje šampanjca nisu jedino što možemo naučiti od Francuskinja. Pravi stil novih omiljenih hlača još je nešto u čemu Francuskinje prednjače. Ali, još malo! Riječ je o modelu traperica „cropped jeans“ , odnosno traperice rezane oko gležnja!

"Rezane" traperice: novi omiljeni komad Francuskinja

Fashionistice poput Jeanne Damas ili Jeanne Andreae već su dugo ljubiteljice novog stila hlača i trenutačno šeću u njima po ulicama Pariza. Posebnost kod ovih traperica: nogavica je skraćena - slično culottesu. Francuskinje se također oslanjaju na pripijeni kroj koji završava laganim preklopom. Ali, široka verzija također je popularna 2021. godine. 

Traperice su ti preuske? S ovim savjetima ćeš lako proširiti svoje omiljene hlače

Osim faktora stila, novi model traperica ima i druge prednosti: noge izgledaju dulje, a lijepe cipele napokon dobivaju pažnju koju zaslužuju.

Ovako ćeš stilizirati cropped jeans

Srećom, oblikovanje traperica rezanih oko gležnja vrlo je jednostavno. Inspirirane francuskim fashionistima, kombiniramo ležerne osnovne košulje, kašmir kardigane i bluze s XXL ovratnicima Petar Pan (vrlo važno: uvuci gornji dio u hlače!). Filigranski nakit i suptilni dodaci dovršavaju izgled bez da kradu predstavu glavnom dijelu.

Želiš kupiti traperice, a ne da ti se isprobati ih? Obavezno primjeni ovaj trik, stvarno djeluje

Ako želiš otići korak dalje što se tiče stila, nemoj se ograničiti isključivo na traperice rezane oko gležnja - izrađene od trapera, nego i na modele od korda. Kroj u kombinaciji s robusnim materijalom izgleda ležerno i stoga je s pravom moderna alternativa Francuskinjama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lestylealafrancaise

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Komentari 0