Moda
flanel košulja

Udobne flanel košulje vraćaju se kao savršen komad za slojevito odijevanje

  • Flanel košulja basic je odjevni komad koji ponovno želimo u našoj jesenskoj i zimskoj garderobi
  • U najnovijoj kolekciji, svoju verziju ima i Bottega Veneta pa se čini kako ćemo flanel košulju nastaviti nositi i sljedeće godine
  • Do tada, kariranu košulju od flanela odlično možemo uklopiti u outfite tijekom hladnijih mjeseci

Flanel košulje bile su posebno popularan odjevni komad 90-ih, i odlika grunge stila, a uskoro bi se mogle vratiti u velikom stilu. 

flanel košulja | Autor: Instagram @maddieperry Instagram @maddieperry

Na reviji modnog brenda Bottega Veneta za proljeće/ljeto 2023., dizajner Matthieu Blazy predstavio je look jednostavnog bijelog topa, kožnih opuštenih traperica i karirane košulje, ali od kože. Ponovno je pokazao svoju ljubav prema kožnim materijalima i zanimljivim siluetama, a look koji je nosila Kate Moss ubrzo se proširio društvenim mrežama, kao i ostali lookovi u koje su također bile uključene karirane košulje.

Reserved jakna Možda vas zanima Komad koji želimo: ova Reserved jakna vrlo se uspješno bori protiv zimskog sivila Rubrika Moda Moda

Ako je suditi po ovim lookovima, basic odjevni komad, jednostavna karirana košulja od flanela sljedeće bi sezone mogla biti pravi hit, Iako verzija flanel košulja s potpisom Bottege Venete još nije dostupna, ovaj opušteni, casual look možemo stvoriti i s klasičnim flanel košuljama od pamuka, koje su ujedno i savršen odjevni komad za jesensko i zimsko slojevito odijevanje.

flanel košulja | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev

Danas se flanel košulja, osim u opuštenom izdanju, vrlo lako može uklopiti i u chic dnevni ili čak formalniji look, uz pametno biranje modnih dodataka, poput svjetlucavog nakita ili cipela i čizama s potpeticom

flanel košulja | Autor: Instagram @alleesutton Instagram @alleesutton

Odlično će izgledati i preko haljine ili uz majicu i kožne hlače, a uvijek ju možemo i kao poseban modni dodatak svezati oko struka, za totalno casual look!

flanel košulja | Autor: Instagram @tiarachel91 Instagram @tiarachel91

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela flanel košulja iz trenutnih kolekcija modnih brendova koje nam se čine odjevnim komadima koji mogu biti odličan dodatak našoj jesenskoj i zimskoj garderobi! 

flanel košulja | Autor: Farfetch/Zara/Zalando Farfetch/Zara/Zalando Ralph Lauren Collection, Darleen karirana flanel košulja, (5208,55 kn); Zara, karirana košulja od flanela, (199,90 kn); GAP, bluza s gumbima, (449,90 kn) flanel košulja | Autor: Zalando Zalando Abercrombie & Fitch, karirana bluza, (639,00 kn); NA-KD, oversize karirana bluza s gumbima, (335,00 kn); Polo Ralph Lauren, Georgia karirana bluza s gumbima, (1049,00 kn)

Ulična moda Možda vas zanima Koža na kožu, na kožu... Dvije prijateljice blistaju u vrtoglavo visokim čizmama i kožnim jaknama Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @alleesutton

Komentari 0