Moda
bodi

Em griju, em dobro izgledaju: bodiji su odličan komad za nadogradnju zimske garderobe

  • Osim debljih pulovera i dolčevita, zimi su posebno praktičan dio naših outfita i bodiji
  • Bodije u kolekcijama raznih modnih brendova možemo pronaći u različitim modelima i za različite prigode
  • Udobni su, ne moramo ih stalno "popravljati", a svaki će outfit učiniti toplim i chic!

Svake jesenske i zimske sezone u potrazi smo za novim odjevnim komadima koje možemo uvrstiti u svoju garderobu. Naravno, želimo da su istodobno stylish, ali i udobni i praktični. Sve to pronalazimo u bodijima dugih rukava koji nam se čine savršenim dodatkom jesenskoj i zimskoj garderobi.

bodi | Autor: Instagram @so_narly Instagram @so_narly

Mnoštvo modela koji se nalaze u kolekcijama modnih brendova variraju od elegantnih bodija od tila ili baršuna, s ukrasnim detaljima i printovima, do jednostavnih casual modela poput ultra popularnih marke Skims

bodi | Autor: Instagram @msscrd Instagram @msscrd

Bodiji su praktičan i udoban odjevni komad koji pristaje poput druge kože i koji ne zahtijeva neprestano popravljanje ili pažnju, a među mnogobrojnim modelima može se pronaći savršeni bodi za svaki tip tijela i prigodu.

bodi | Autor: Instagram @ltk.europe Instagram @ltk.europe

Možda vas zanima Oodie, preslatka hoodie-dekica je hit zimski komad za sve kojima je uvijek hladno Rubrika Life&style Life&style

bodi | Autor: Zara/Mango Zara/Mango Zara, bodi od tila seamless, (139,90 kn); Mango, bodi s oslikanom porukom, (129,90 kn); Zara, rebrasti bodi sa štrasom, (159,90 kn)

Dodaci čipke i tila na pojedinim modelima čine ih idealnim odabirom za večernje izlaske, a odlično će se slagati s kožnim hlačama, dok će se više casual modeli predivno uklopiti u ležernije outfite s trapericama i tenisicama.

bodi | Autor: Zara Zara asimetrični bodi, (139,90 kn); poluprozirni bodi Smiley, (139,90 kn); bodi seamless s cut out detaljima, (159,90 kn)

Bodiji su i odličan komad koji lako može biti dio i modne kombinacije s mnoštvom slojeva pa preko bodija uvijek možemo nositi džemper ili vestu!

bodi | Autor: Skims/Farfetch/Zara Skims/Farfetch/Zara Skims, Essential bodi dugih rukava, (620 kn); Good American, Core bodi dugih rukava, (792,40 kn); Zara, bodi polo stila s preklopnim ovratnikom, (139,90 kn)

flanel košulja Možda vas zanima Udobne flanel košulje vraćaju se kao savršen komad za slojevito odijevanje Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @zara.outfits

Komentari 0