Life&style

Oodie, preslatka hoodie-dekica je hit zimski komad za sve kojima je uvijek hladno

  • Križanac hoodieja i dekice poznatiji pod imenom Oodie savršen je komad za sve one kojima je uvijek hladno, ali i sve ostale koji se obožavaju umotati u dekicu uz Netflix i omiljene grickalice
  • Razne boje i tie-dye uzorci, tematski printevi poput Mickey Mousea ili Minecrafta, uzorci hamburgera i krafni, slatkih maca ili corgija samo su neke opcija u koje se lako zaljubiti
  • Za kupnju više komada Oodieja cijena je povoljnija pa je tako moguće kupiti set za dvije, četiri ili šest osoba

Vjerujemo da svatko od nas ima barem jednog prijatelja ili člana obitelji kojemu je baš uvijek hladno, a za sve takve, ogromna dekica u kojoj bi mogli živjeti kad god imaju priliku za to zvuči kao ostvarenje snova. Iako diljem svijeta postoje razne varijacije na ovu temu, ogromni križanac hoodieja i dekice poznatiji pod imenom Oodie jedan je od onih koji zaslužuje našu pažnju, a ako je vjerovati obožavateljima ovog australskog brenda kojih na društvenim mrežama ima gotovo milijun, Oodie vrijedi i posljednjeg novčića.

 | Autor: Instagram @kaitlincoyne Instagram @kaitlincoyne Oodie, Avocado (526,40 kn)

 | Autor: Instagram @issy.ryles Instagram @issy.ryles Oodie, Breakfast Buddies (488,80 kn)

Sam brend svoj proizvod opisuje kao križanca veste, deke i oblaka, no definicija ovog megapopularnog komada u cijeloj je priči manje bitna. Ono što je važno za spomenuti je da je Ooodie izrađen od super mekanog materijala i podstavljen najnježnijim flisom, da ima kapuljaču i, ono najbitnije, složit će se svi oni koji se obožavaju ušuškati uz omiljene serije i filmove, ogroman tobolčasti džep dovoljno velik da u njega bez imalo problema stane i mobitel, i daljinski i koji paket čipsa, u najvećem pakiranju.

Možda vas zanima Nova true crime poslastica na Netflixu: Jezivi misterij o nestaloj djevojci u koji je možda umiješan i Vatikan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @leni_stewart Instagram @leni_stewart Oodie, Cat (488,80 kn)

 | Autor: Instagram @georgia.murrayy Instagram @georgia.murrayy Oodie, Friends Purple (631,68 kn)

Prošle je godine Oodie bio jedan od najprodavanijih australskih proizvoda, a stotine recenzija koje se može pročitati diljem interneta potvrđuju da je u pitanju proizvod koji izaziva sveopće oduševljenje, a 'mekan poput marshmallowsa', 'najbolja stvar na koju sam potrošila novac', 'ne izlazim iz njega' i 'mekši i od najmekše deke' samo su neki od komentara.

Od raznih boja i tie-dye uzoraka do tematskih printeva poput Harryja Pottera, Star Warsa, Mickey Mousea ili Minecrafta te omiljene hrane ili preslatkih životinjica poput neodoljivih maca ili corgija, teško da ne brend ne nudi barem nekoliko dizajna u koje će se svatko od nas zaljubiti na prvi pogled. 

 | Autor: Instagram @charlie.branch Instagram @charlie.branch Oodie, Panda (526,40 kn)

 | Autor: Instagram @tayla.stewartt Instagram @tayla.stewartt Oodie, Koala (488,80 kn)

Kako to jednom ozbiljnom brendu i priliči, njihove je proizvode moguće naručiti u svaki kutak svijeta, a najbolji dio cijele priče je što nude i kupnju više komada Oodieja po povoljnijoj cijeni pa je tako moguće kupiti Oodie Twin Pack (902,00 kn), Oodie Family Pack za četiri osobe (1774,00 kn) ili pak Oodie Mega Pack za šest osoba (2346,00 kn).

Serija 'Ponoćni klub' Možda vas zanima Evo zašto su svi opsjednuti novom Netflixovim zastrašujućom horor serijom 'Ponoćni klub' Rubrika Life&style Life&style

Osim što ovo savršenstvo od mekoće dolazi u raznim modelima kako za odrasle, tako i za djecu, od istog mekanog materijala u ponudi brenda se može pronaći i ogrtače nakon kupanja, čarape, deke, turbane, pidžame, ali i Oodieje za kućne ljubimce kako bi i naši najbolji četvernožni prijatelji bili utopljeni s puno stila.

 | Autor: Instagram @the_oodie Instagram @the_oodie

 | Autor: Oodie Oodie Oodie, Coffee Dog (338,40 kn)

Uz sve spomenuto, brend nudi i mogućnost besplatnog povrata proizvoda u roku od 30 dana, iako nama niti jedan potencijalni razlog zašto bi to itko učinio ne pada na pamet. Dapače, jedini problemi vezani uz Oodie koje mi vidimo su kako se zaustaviti na kupnji samo jednog te kako odoljeti porivu da tijekom zime nosimo bilo što drugo.

Photo: Instagram @aameliaaquino

Komentari 0