Moda

Ella Dvornik pokazala baš neobične tenisice kakve nikad ne bi obula, bi li ih ti nosila?

  • Ella Dvornik puno nam je puta pokazala da ne postoji odjeća ili obuća koju ona ne može 'isfurati' 
  • Ipak, mama Balie i Lumi pronašla je par udne obuće koju baš nikad ne bi nosila
  • Riječ je tenisicama za čiji je model zaslužan Kanye West, a na društvenim mrežama već su inspirirale mnoge

Otkako je mama, Ellu Dvornik viđamo u elegantnijim izdanjima, ali nikako nismo zaboravili njezin otkačeni i osebujni stil. Nema toga što Ella nije uspješno 'isfurala'. Neke komade možda nikada ne bi obukle ili obule, ali na Influencerici su takvi modni rariteti izgledali tako dobro. Zato, kada je Ella na svom Instagram profilu pokazala obuću koju nikada ne bi nosila, morali smo malo pogledati o kakvom je to primjerku riječ i ima li nade da se nađe u bilo čijoj modnoj kolekciji.

Možda vas zanima Ella Dvornik i Nina Badrić imaju super karirane kapute, pronašli smo slične u aktualnoj ponudi Rubrika Moda Moda

‘’Evo nešto što čak ni ja ne bih obula’’, napisala je Ella uz fotografiju.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Riječ je zaista o sportskoj odjeći kakvu teško nam zamisliti na bilo kome. Tenisice ‘’Ararat’’ dolaze iz kolekcije Adidas Yeezy, a u opisu artikla stoji da su napravljene od EVA pjene i algi. Napominje se da su izuzetno lagane i jedne od najnaprednijih na tržištu. 

Možda vas zanima Ella Dvornik ima novu frizuru koja se mnogima nije svidjela, a sebe je usporedila s Cruellom Rubrika Stars Stars

Yeezy tenisice koje zapravo potpisuje Kanye West već su po izlaženju u lipnju dospjele na stranice mnogih portala, a postale su i predmet ismijavanja na društvenim mrežama. 

Naime, mnogi su ih usporedili s košarom za rublje, dok se ih drugi nazvali ‘’najružnijim tenisima ikad’’. Neki su bili precizni pa su njihov izgled usporedili s kosturom dinosaura koje je trebalo savladati u igrici Super Mario Odyssey. Ipak tenisice po cijeni od 500 kuna brzo su se rasprodale po izlaženju na stranici yeezysupply.com.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Tenisice neobičnog futurističkog stila napravljene su iz jednog komada, a prema opisu jamče jedinstven osjećaj tijekom trčanja. Iako vrlo neobične, čini se kako ipak pronalaze svoje kupce. Bi li ih i ti nosila?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0