Moda
Dua Lipa

Dua Lipa u New Yorku je nosila kožnu haljinu koju je na sličan način stilizirala i Anne Hathaway

  • Dua Lipa, nakon ekstravagantnih lookova s Met Gale, u New Yorku i dalje osvaja svojim upečatljivim modnim odabirima
  • Viđena je i u crnom Versace looku, u čijem je središtu bila mini haljina od krokodilske kože
  • Potpuno isti model haljine u ožujku je nosila i glumica Anne Hathaway

Svjetske zvijezde u New Yorku su se početkom tjedna okupile na jednom mjestu zbog Met Gale, a mnogi od njih produljili su svoj boravak te cijeli tjedan nastavljaju oduševljavati svojim svakodnevnim modnim odabirima.

Među njima je i Dua Lipa, koja je, nakon što je kao jedna od domaćica na Met Gali, zasjala u vintage Chanel vjenčanici iz 1992., a na after partyju se pojavila u chic outfitu iz Chanelove kolekcije za proljeće/ljeto 2022., ulicama New Yorka prošetala u crnom Versace looku s utisnutim uzorkom krokodilske kože.

Dua Lipa | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Dua Lipa

Pjevačica je viđena na Upper East Sideu u teksturiranoj mini crnoj haljini s kojom je nosila i pripadajuću oversize jaknu istog uzorka. Dua Lipa je svoj crni styling nadopunila u monokromatskom tonu, crnim Chanel sunčanim naočalama, Bottega Veneta crnom mini Desiree torbicom i Tiffany & Co. nakitom te crnim lakiranim cipelama s visokom potpeticom i ukrasnom mašnom na prednjem dijelu.

Dua Lipa Možda vas zanima Dijamant od 100 karata koji je Dua Lipa nosila na Met Gali hommage je najpoznatijem komadu nakita u povijesti Rubrika Moda Moda

Mnogi su odmah prepoznali njen outfit, budući da je istu haljinu u ožujku, na Versace modnoj reviji za jesen/zimu 2023., nosila i Anne Hathaway. Glumica se baš kao i Dua Lipa, odlučila za all black look s ponekim zlatnim detaljem na modnim dodacima. Dok je Dua svoju mini haljinu kombinirala s elegantnim štiklama, Anne se odlučila za par chunky lakiranih crnih čizama na platformu te crnu Versace kožnu torbicu, kao i Bulgari nakit.

Anne Hathaway | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Anne Hathaway

Budući da su ovu Versace haljinu nosile čak dvije velike svjetske zvijezde, zasigurno ćemo ju vidjeti na još nekom od celebrityja, a budući da je model haljine iz nove Versace kolekcije, za prodaju ipak neće biti dostupan do ljeta ili jeseni. 

Možda vas zanima Anne Hathaway u čizmama kojima prognoziraju veliku popularnost u godini pred nama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @dualipa

Komentari 0