Moda
Donna Lugonja Petković

Donna Lugonja Petković nosi predivan sivi model Ganni torbice izrađene od inovativnog materijala

  • Torbice su poseban dio svakog outfita, a zanimljivijim modelom uvijek možemo podići i svakodnevnu kombinaciju 
  • Donna Lugonja Petković u svoj je styling upečatljivih komada u neutralnim nijansama uklopila i odličnu Ganni torbicu
  • Neobična silueta torbica i trendy siva boja čine torbicu ovog skandinavskog brenda odličnim modnim dodatkom za jesen!

Sunčani jesenski dani još uvijek nam dopuštaju da ljetne haljine kombiniramo u jesenskim outfitima, a Donna Lugonja Petković u novom odličnom looku odabrala je midi haljinu u zagasitoj sivoj nijansi, s čipkastim detaljima te uz nju kombinirala kratki krem sako od teksturirane tkanine i niske kaubojske čizmice u smeđoj boji i s metalnim detaljem na prednjoj strani. 

Ipak, među odličnim komadima, najviše pozornosti privukla nam je Donnina torbica, točnije noviji model Bou iz kolekcije brenda Ganni. Torbica Bou, koja dolazi u više predivnih nijansi, opisana je na stranici brenda kao "svakodnevna ikona dizajnirana s budućnosti na umu". Neobična, osvježavajuća silueta dizajnirana je u heksagonalnom obliku s metalnim detaljima i leptir logom brenda u istoj boji kao i materijal od kojeg je izrađena. 

torbica Diesel 1DR Možda vas zanima Dieselova 1DR torbica i dalje je poželjan modni dodatak - donosimo efektne trendy modele Rubrika Moda Moda

S odabirom materijala, brend ostaje vjeran svojoj predanosti da iz proizvodnje izbaci pravu kožu do kraja 2023.  U skladu s tim, modeli dolaze u dvije varijante, od reciklirane kože te posebnog inovativnog materijala nastalog u suradnji brenda s kompanijom Ohoskin, bio materijala koji se dobiva od reciklirane plastike te bio otpada naranči i kaktusa.

Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur)

Osim u zanimljivoj sivoj, Ganni Bou torba dolazi i u drugim jednako jedinstvenim bojama, poput još jedne trendy nijanse, bordo, ili osvježavajućim svjetlozelenih i ružičastih, a dostupna je i u concept trgovini Garderoba Store.

Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur)

Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur) Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur) Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur) Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur) Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur) Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur)

košulja ispod haljine Možda vas zanima Haljina na košulju izgleda chic, a i veliki je trend. Kombinaciju je odlično prezentirala i Anastazija Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @donna.bombonna

Komentari 0