Moda

Domaći brend Moostra ima kukičane šeširiće koje jedva čekamo nositi na ljeto

  • Ručno rađeni u Hrvatskoj, šeširići brenda Moostra čine nam se savršenima za odmor 
  • Slatki kukičani modeli dolaze u raznim bojama, a nama se posebno sviđaju trendovski bucket modeli
  • Praktični, jer štitite od sunca i stylish jer su baš posebni, Moostra šešire želimo nositi cijelo ljeto!

Pletene i kukičani komadi ove će ljetne sezone biti velikih hit, od chic pletenih torbi iz high street i dizajnerskih kolekcija, do udobnih haljina koje će biti savršen dio outfita za plažu. U tu modnu kombinaciju tako će se idealno uklopiti i slično izrađeni šeširići, koje smo pronašle u kolekciji malog domaćeg brenda Moostra

Moostra u ponudi ima nekoliko modela šeširića, koji su ručno izrađeni crochet tehnikom, a dolaze u mnoštvo predivnih boja i kombinacija boja, od jednostavnijih jednobojnih modela do vibrantnih šarenih. 

"Heklanje je za sada hobi, vještina koju sam još kao dijete naučila od bake, a intenzivnije se njime počela baviti prije 8 godina kada sam se preselila na more i počela heklati topiće i bralette, što se s vremenom proširilo na haljine za plažu, ljetne pulovere, torbe i šeširiće. Ukratko sve što se nosi na moru", ispričala nam je Žana, vlasnica brenda Moostra.

Moostra šeširi | Autor: Instagram @m.o.o.s.t.r.a Instagram @m.o.o.s.t.r.a

O tome odakle crpi inspiraciju, Žana nam je pojasnila da "inspiracija uglavnom dolazi iz glave, ali i s interneta, budući da pratim trendove u ručnom radu." 

Možda vas zanima Mama i kći pretočile su najljepše mirise 10 hrvatskih gradova u najčarobnije mirisne svijeće Rubrika Life&style Life&style

Moostra šeširi | Autor: Instagram @m.o.o.s.t.r.a Instagram @m.o.o.s.t.r.a

Trenutno izrazito popularni bucket modeli šešira bit će nam doista poseban modni dodatak ovog ljeta, a osim modnog aspekta, šeširić će nas i praktično zaštititi od sunca!

Moostra šeširi | Autor: Instagram @m.o.o.s.t.r.a Instagram @m.o.o.s.t.r.a

Cijena šeširića je 20 eura, dok se Moostra torbe za plažu prodaju po 30 eura. Šeširić i torbu je moguće kupiti i zajedno, po cijeni od 45 eura.

Više informacija o modelima može se pronaći na Instagram profilu brenda, @m.o.o.s.t.r.a.

Možda vas zanima Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @m.o.o.s.t.r.a

Komentari 0