Moda

Dolazi sezona balerinki - evo koje modele možeš nabaviti do 180 kuna

Balerinke su onaj model cipela koje ili obožavaš ili ih ne možeš smisliti. Ako si ipak ljubiteljica ovog tipa obuće, pravo je vrijeme da osvježiš svoju kolekciju po povoljnim cijenama

Bile one u boji, crne ili neutralne kod nekih ljudi one izazivaju zgražanje, dok kod drugih skoro doslovno možeš vidjeti kako im srca, kao u crtiću, lebde iznad glave. Teško je reći jesu li se ponovno vratile u modu kad zapravo nisu nikada ni nestale s ulica. Reklo bi se da "drže svoju cijenu" jer žene dobro znaju kako s njima lako zaokruže outfit, bilo da je riječ o poslovnom odijelu i kostimu, ženstvenim kombinacijama s npr. plisiranom suknjom (kao Grace Kelly), capri hlačama (nezaboravna ikona stila Audrey Hepburn) ili sasvim ležernim varijantama kad ih nosimo uz traperice. Kako god bilo, sigurni smo da će i ove jeseni gradske ulice sigurno biti pune balerinki. Od onih najjednostavnijih modela pa do onih sa zanimljivim detaljima. 

CRNA KLASIKA

Ovaj model je, možemo slobodno reći, uvijek u modi. S ovim bezvremenskim klasikom ne možeš pogriješiti u odjevnoj kombinaciji. Kombinacije materijala i lakiranih dodataka mogu izgledati profinjeno. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango 169,90kn, Zara 179,90kn, Zara 179,90kn, Stradivarius 179,90kn

BEŽ 

Ova nijansa balerinki je nalik na bež baloner, prigodna je za jesen i ide na gotovo svaku kombinaciju. Prava jesenska nijansa s malim odmakom. Bilo da se radi o mašnici na vrhu, crnoj kapici na prstima ili pak nepravilnim prugama.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 179,90kn, Mango 169,90kn, Bershka 179,90kn

Možda vas zanima 7 tipova torbica koje će se nositi ove jeseni Rubrika Moda Moda

ODMAK OD KLASIKE

Zanimljiva kombinacija boja, uzoraka ili pak jednobojne, ali u jarkoj boji, ovakvi će modeli razveselit će tvoje jesenske dane i kombinacije.  
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 169,90kn, Zara 179,90kn, Zara 179,90kn, Stradivarius 179,90kn

 

Photo: miss7

Komentari 0