Moda

Djevojka na špici odlično nosi tenisice o kojima su mišljenja podijeljena

  • Tenisice su sve popularnije i traženije u modnoj industriji
  • Zahvaljujući velikoj popularnosti nastali su brojni zanimljivi i neobični modeli kao što su čarapa-tenisice
  • Mišljenja o ovom trendu su podijeljena, a prolaznica u Zagrebu vješto ih je uklopila u svoj stajling

Posljednjih godina tenisice su se "udomaćile" na modnoj sceni i čini se da će se još dugo zadržati. Ljubiteljice mode počele su sve više cijeniti udobnost pa se ova najudobnija obuća nametnula kao najpoželjniji trend. Kako je njihova popularnost sve više rasla, modni brendovi postali su sve kreativniji pa su tako nastali zanimljivi i neobični modeli tenisica poput čarapa-tenisica

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Mišljenja o takvim tenisicama prilično su podijeljena. Dok ih jedna skupina vješto izbjegava, druga se kune u njihovu nevjerojatnu udobnost i jednostavnost. Kao i svaki trend, i ovaj je "pridobio" naše domaće djevojke koje ga s lakoćom uklapaju u svakodnevne modne kombinacije. 

Zagrebačkom špicom u njima je prošetala jedna atraktivna brineta koja nije mogla proći nezamijećeno. Za šetnju je odabrala ležernu kombinaciju - široke cropped traperice uparila je s bijelom dolčevitom, preko koje je odjenula bijeli kardigan s crvenim crnim i plavim detaljima. Cijeli stajling upotpunila je Balenciaga crnim čarapa-tenisicama, velikom crnom torbom istog brenda i sunčanim naočalama.

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Ova je prolaznica pravi primjer da i najjednostavniji outfit može izgledati jako efektno pomoću uočljivog detalja kao što su u ovom slučaju čarapa-tenisice. Osim što su ovakve tenisice dostupne u ponudi modnih brendova kao što su Balenciaga, Versace i Givenchy, možeš i pronaći i u dućanima high street brendova po puno povoljnijim cijenama. 

Možda vas zanima Spremna za promjenu? Ovih 10 frizura hit su ovog proljeća i nećeš im odoljeti! Rubrika Beauty Beauty

Izdvojile smo naše favorite iz high street dućana:

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: crne tenisice (Stradivarius - 299,90 kn), narančaste tenisice (Zara - 299,90 kn), crvene tenisice (Bershka - 199,90 kn), žute tenisice (Bershka - 299,90 kn)

Photo: Dalibor Urukalović/Pixsell

Komentari 0