Moda

Deva Cassel baš poput svoje majke: Zablistala je u Dolce & Gabbani točno 30 godina nakon Monice Bellucci

  • Kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, 18-godišnja Deva Cassel, uspješno se probija u svijetu modelinga
  • Mlada manekenka ovog je tjedna nosila reviju Dolce & Gabbana na Tjednu mode u Milanu, a iz publike ju je bodrila slavna mama
  • Prije točno 30 godina upravo je Monica Bellucci bila zaštitno lice kampanje Dolce & Gabbane

Kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel, u posljednje vrijeme privlači veliku pozornost i to prije svega zbog njezine ljepote i sličnosti sa slavnom mamom. Međutim, 18-godišnja manekenka uspješno gradi svoje ime u industriji. Cassel je zablistala ovoga tjedna na reviji Dolce & Gabbana za proljeće/ljeto 2023. na Tjednu mode u Milanu, a nosila je mini haljinu od prozirne čipke preko grudnjaka i gaćica visokog struka. Crne čarape i duge prozirne rukavice upotpunile su outfit, a dodatni detalj bila je ogrlica s velikim križem - must have Dolce & Gabbane. 

 | Autor: Pixsell Pixsell Deva Cassel - Défilé Dolce & Gabbana

I ovog puta iz prvog reda ju je ponosno gledala njezina majka Monica Bellucci. I za glumicu je to bio total black look: kaput na dvostruko kopčanje ukombiniran s tamnim hlačama i čizmama.

Možda vas zanima Evo kako je prelijepa Monica Bellucci izgledala kroz desetljeća svoje karijere - kao da ni dana nije ostarila! Rubrika Stars Stars

Ovo nije prvi put da mlada manekenka nosi reviju prestižne talijanske modne kuće. U srpnju ove godine nosila je kolekciju jesen-zima, u prekrasnom ambijentu Ortigie na Siciliji gdje je njezina majka prije mnogo godina snimala film Malena. Njeni počeci u Dolce & Gabbana datiraju iz 2019. kada je bila odabrana za reklamu snimljenu na obali Amalfija za parfem Dolce Shine, a kasnije i za reklamu Dolce Rose na jezeru Como.

Kad smo pomislili da ništa ne može nadmašiti Moschinovu reviju, na Blamainovu je pistu zakoračila Cher

A sada na Tjednu mode u Milanu, Deva Casselis ponovno je na modnoj pisti u vrlo zavodljivom izdanju, odišući istim neodoljivim samopouzdanjem kao i njezina majka kada je prije točno 30 godina radila kampanju za  Dolce & Gabbana.

Mladoj manekenki koja se modelingom počela baviti s 15 godina mnogi predviđaju vrlo uspješnu karijeru. Prošle godine je bila lice Diorove kampanje, a iste godine se s majkom pojavila na naslovnici Voguea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Monica iz braka s Vincetom uz 18-godišnju Devu ima i pet godina mlađu kćer Leonie. Iako su se 2013. razveli nakon 14 godina braka, par je ostao u dobrim odnosima te su prošle godine viđeni na snimanju kampanje za Dolce&Gabbanu gdje su bili u Devinoj pratnji.
 

 

 

Photo: Pixsell

Komentari 0