Moda

Detalj koji čini razliku: pronašli smo domaći brend s najljepšim dodacima za kosu koji će oduševiti svaku mladenku

  • Domaći brendovi uvijek nas iznova oduševe svojom sjajnom ponudom, s ovog puta fokusirali smo se na dodatke za kosu
  • Irena Vučinić Jewelry postoji od 2010., a u ponudi ima pregršt divnih ukrasa za kosu koji će svaku mladenku učiniti još posebnijom
  • Radi se o lijepim vjenčićima za kosu, krunama, ukosnicama, rajfovima…
  • Pročitaj također: Drage buduće mladenke, pronašli smo najbolje vjenčanice iz high street ponude

Irena Vučinić je ime koje se krije iza istoimenog brenda koji, kao što smo spomenuli, na domaćoj dizajnerskoj sceni djeluje od 2010. Vjerujemo da ćeš se složiti s nama kad kažemo da je vjenčanje jedan od najljepših dana u životu svake žene, pa samim time, jako su važni detalji koji su tu da sve zaokruže na prvi način. Osim odabira vjenčanice, detalji za kosu mogu poprilično utjecati na sveukupni dojam, a to zna i Irena koja je svojom ponudom mladenkama odlučila olakšati proces odabira.

U ponudi brenda „nema što nema“ - od predivnih ukosnica za kosu koje mogu funkcionirati u raznim frizurama, pa sve do rajfova, kruna, vjenčića i slično. Prilikom dizajniranja i izrade, Irena se koristi tradicionalnim pristupima te kombinira razne materijale poput Swarovski kristala, riječnih bisera, metala i keramike, a posebna pažnja posvećena je onim najsitnijim detaljima koji ukrase za kosu čine posebnima.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka mogla bi dobiti bračnu ponudu ove godine: kome zvone svadbena zvona? Miss7 Horoskop

Također, dobro je znati da svaki od detalja možeš prilagoditi sebi i svojoj vjenčanici, odnosno Irena nudi mogućnost personalizacije. Ovo je zbilja sjajna opcija jer garantira da će se detalj koji odabereš – besprijekorno uklopiti u estetiku haljine koju nosiš. 

 | Autor: Instagram / @irena_vucinic_jewelry Instagram / @irena_vucinic_jewelry Foto: Instagram / @irena_vucinic_jewelry

Nama su za oko posebno zapeli unikatni cvjetni vjenčići ukrašeni različitim vrsta perli i bisera. Nešto su decentniji odabir od krune, a mogu se pozicionirati pri vrhu glave, ali i pozadi, sve ovisi o frizuri koju odabereš. Primjerice, polurep ili punđa odlične su opcije za vjenčiće, kao i valovito stilizirana kosa. 

 | Autor: Instagram / @irena_vucinic_jewelry Instagram / @irena_vucinic_jewelry Foto: Instagram / @irena_vucinic_jewelry

Osim vjenčića, zaljubili smo se i u ukosnice tj.češljiće koje možeš nataknuti na punđu, a jednako se dobro prilagođavaju i spuštenoj kosi. Motivi su također cvjetni, a možeš birati između suptilnijih i upečatljivijih varijanti. Tu su još krune i rajfovi s kojima ćeš se osjećati poput princeze, a možeš se poigrati i s različitim bojama te izaći iz provjerenih modnih okvira da mladenka mora nositi sve u svijetlim tonovima.

 | Autor: Instagram / @irena_vucinic_jewelry Instagram / @irena_vucinic_jewelry Foto: Instagram / @irena_vucinic_jewelry

Cijelu ponudu Irena Vučinić Jewelry detalja za kosu namijenjenih mladenkama možeš pogledati na službenoj stranici brenda te ujedno saznati sve dodatne detalje!

Savjeti za kupovinu vjenčanice Možda vas zanima Često se pogriješi: Tko planira vjenčanje u ovoj godini, trebao bi pri nabavi vjenčanice obratiti pažnju na ovih 10 pravila Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram / @irena_vucinic_jewelry

Komentari 0